Ράνια Θρασκιά: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο του γάμου, θα πρέπει να ζητήσει το χέρι μου από τους δύο γιους μου»

Ράνια Θρασκιά

"Με το διαζύγιο έχεις να διαχειριστείς βουνό συναισθημάτων δικών σου, των παιδιών και του άλλου ανθρώπου που δημιουργήσατε οικογένεια" τόνισε η Ράνια Θρασκιά.

Η Ράνια Θρασκιά μίλησε από καρδιάς στο Πρωινό Σου Σου και στην Ελένη Τσολάκη για την τηλεόραση, την πολιτική και την προσωπική της ζωή.

«Είμαστε σε μια εποχή που έχουν συγχωνευθεί τα όρια μεταξύ ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Από τη μία είναι καλό γιατί δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες. Μου λείπει η τηλεόραση και τη νοσταλγώ. Τώρα το μόνο που θα έκανα στην τηλεόραση είναι αυτές οι κοινωνικές, ψυχολογικές εκπομπές. Το Κοιτάω μπροστά θα μπορούσα να το κάνω ανά πάσα στιγμή. Δεν θα έκανα ξανά πρωινό ή infontainment» ανέφερε η Ράνια Θρασκιά.

«Με το διαζύγιο έχεις να διαχειριστείς βουνό συναισθημάτων δικών σου, των παιδιών και του άλλου ανθρώπου που δημιουργήσατε οικογένεια. Οπότε δεν είχα την πολυτέλεια να ασχοληθώ με τη δημοσιότητα….Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων. Τώρα για το ενδεχόμενο ενός γάμου, δεν αποκλείω οτιδήποτε είναι στην κατεύθυνση της χαράς. Δεν ξέρω πόσο κοντά ή μακριά είναι στη ζωή μου και σίγουρα είναι κάτι για το οποίο κάποιος θα πρέπει να ζητήσει το χέρι από τους δύο γιους μου. Αστειεύομαι γιατί ακόμα είναι ανήλικοι και την ευθύνη την έχω ακόμα εγώ αι ο πατέρας τους» εξομολογήθηκε η Ράνια Θρασκιά.