Ράνια Θρασκιά: Απαντά για την ενδεχόμενη συνεργασία της με την Ελίνα Παπίλα

Ράνια Θρασκιά

Θα δούμε τη Ράνια Θρασκιά στο πλευρό της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1;

Τη Ράνια Θρασκιά συνάντησε το βράδυ της Παρασκευής η κάμερα του Open Weekend. Η γνωστή παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας μίλησε στη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα, απαντώντας στο ενδεχόμενο συνεργασίας της με την Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1.

«Από τις 9 το πρωί μέχρι και τώρα που είναι 10 το βράδυ είμαι στο Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης και κάνω συνεδρίες. Οπότε δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την είδησή σας. Θα ήταν ψέμα να υποστηρίξω κάτι τέτοιο. Νωρίτερα από αυτό είχα οικογενειακές υποχρεώσεις» δηλώνει η Ράνια Θρασκιά.

«Δεν έχει γίνει κάποιο τέτοιο συγκεκριμένο ραντεβού σήμερα το πρωί» επισημαίνει στη συνέχεια.

«Δεν ξέρω ποιος θα παρουσιάσει αυτή την εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ούτε για το περιεχόμενο της εκπομπής και το πώς αυτή θα διαμορφωθεί. Εκτιμώ την κυρία Παπίλα χωρίς να τη γνωρίζω. Εκτιμώ και τους χαμηλούς τόνους που διατηρεί. Αν το κάνει, εύχομαι καλή επιτυχία, και δεν είμαι Διευθυντής Προγράμματος ή καναλάρχης για να κρίνω» τονίζει αμέσως μετά η Ράνια Θρασκιά.

Όσον αφορά τη φετινή συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, η Ράνια Θρασκιά δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη στήλη που διατηρώ. Προς το παρόν έχω αυτή τη συνεργασία με την Ελένη, είναι και σε χρόνους που μπορώ να εξυπηρετήσω», δηλώνοντας ανοιχτή σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση.