Ράνια Σχίζα: «Η αφετηρία μου δεν είναι ο ρόλος στις Σαββατογεννημένες»

Ράνια Σχίζα

"Έχω λατρέψει αυτή τη σειρά, ήταν ευλογία, ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι άνθρωπος της καρδιάς μου πλέον, αλλά..."

Η Ράνια Σχίζα, καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», μίλησε για τις Σαββατογεννημένες, το πόσο όμορφες αναμνήσεις έχει από εκείνη τη σειρά, αλλά και για την ενόχλησή της να πιστεύουν πως από τότε ξεκίνησε η καριέρα της.

«Οι Σαββατογεννημένες ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Ήμασταν στο θέατρο από το πρωί μέχρι το βράδυ… και κάποια στιγμή ήρθε. Δεν έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης την επιλογή, σε καμία περίπτωση, γιατί και αυτός έκανε την πρώτη δουλειά στην τηλεόραση. Είχε δώσει η Ξένια Καλογεροπούλου έναν κατάλογο με ονόματα ηθοποιών και ανάμεσα σε αυτούς ήμουν κι εγώ.

Αγαπιόμασταν βαθιά με τον Γιώργο. Όταν διάβασα το σενάριο, τα δύο επεισόδια, είναι εκπληκτικά. Ήταν μια αλυσίδα που όλοι οι κρίκοι ήρθαν και μάγκωσαν», είπε η Ράνια Σχίζα.

«Η αφετηρία μου δεν είναι αυτός ο ρόλος. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις και να ψάχνεις πάντα και την προϋπηρεσία που έχει ένας ηθοποιός. Έχω λατρέψει αυτή τη σειρά, ήταν ευλογία, ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι άνθρωπος της καρδιάς μου πλέον, αλλά δεν γίνεται κάθε φορά να μιλάς γι’ αυτό, να έχεις πει τόσα για τη δουλειά σου στο θέατρο και να βλέπεις πάλι τις Σαββατογεννημένες και κάπου χωμένο αυτό για το οποίο έχεις δώσει τη συνέντευξη», τόνισε η Ράνια Σχίζα.