Ράνια Σχίζα για Λευτέρη Βογιατζή: «Δεν ήταν κακοποιητικός, ήταν ψυχοβγάλτης»

Ράνια Σχίζα

«Όλοι μας κουβαλάμε ένα σταυρό, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος στη συνθήκη που βρισκόμαστε εγώ να βγάλω ό,τι έχω επάνω σου», είπε η Ράνια Σχίζα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Ράνια Σχίζα. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία της με τον Λευτέρη Βογιατζή.

«Η υποκριτική ήταν κάτι που με έτρωγε πάντα. Αρχικά πέρασα στο Μαθηματικό και κάποια στιγμή συνέβη, έκανα αυτό που ήθελα. Συνέβη κάτι τραγικό που μου αποκάλυψε πως όταν θέλεις κάτι πολύ, να το κάνεις τη στιγμή που το θέλεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί την επομένη μέρα. Έφυγε από τη ζωή κάποιος πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος που ήθελε κι εκείνος να κάνει κάτι πολύ. Μόλις τέλειωνε κάτι δρομολογημένο, αλλά δεν πρόλαβε», είπε αρχικά η Ράνια Σχίζα.

Για τον Λευτέρη Βογιατζή, η Ράνια Σχίζα ανέφερε: «Ο Λευτέρης Βογιατζής ήταν πράγματι πάρα πολύ σκληρός, αλλά ήταν το ίδιο και με τον εαυτό του. Δεν ήταν κακοποιητικός, ήταν ψυχοβγάλτης και ψυχοπομπός. Όλοι μας κουβαλάμε ένα σταυρό, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος στη συνθήκη που βρισκόμαστε εγώ να βγάλω ό,τι έχω επάνω σου. Όταν δω ότι κάτι είναι τοξικό στη δουλειά μου, μάλλον θα σηκωθώ και θα φύγω».

Η Ράνια Σχίζα μίλησε και για τον Γιώργο Καπουτζίδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην κωμική σειρά του MEGA, Σαββατογεννημένες: «Καμαρώνω τον Γιώργο Καπουτζίδη. Είναι λαμπερό πλάσμα, με τόση αγάπη μέσα του, με τη δύναμη του λόγου και την ελευθερία του να είναι αυτός που είναι. Στις Σαββατογεννημένες υπήρχαν τρεις αντίζηλες και ξαφνικά έβλεπες τη γυναικεία φιλία. Ο Γιώργος Καπουτζίδης αγαπάει πάρα πολύ τις γυναίκες. Αν με αποκαλέσουν «σενιόρα Σούλα» χαίρομαι. Δεν είναι κακό, είναι πολύ όμορφο κι εγώ το απολαμβάνω».

Κλείνοντας, η Ράνια Σχίζα είπε: «Τι στοιχίζει να πεις μία καλή κουβέντα σε έναν άνθρωπο; Δεν είναι κακοποίηση να λέγονται μόνο όσα θα πειράξουν τον άλλο; Ανεβάζουν έναν άνθρωπο πολύ ψηλά και την επομένη στιγμή τον αποκαθηλώνουν. Βλέπω τον Μίλτο Τεντόγλου που είναι αριστούργημα, τον έχουν αποθεώσει αυτή τη στιγμή και από μέσα μου τρέμω την ηδονή του να τον γκρεμίσουν. Το απεύχομαι».