Ραμόνα Βλαντή: «Influencer  δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό και κρεμμύδια στο Instagram»

Ραμόνα Βλαντή

«Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν άφησε τίποτα. Άοσμη. Δεν είμαστε όλοι τηλεοπτικοί», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε συνέντευξη η Ραμόνα Βλαντή, η οποία μίλησε για τις κόρες της, την Έλενα Γαλύφα, τη Σοφία Χατζηπαντελή και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Ως μαμά είμαι στοργική, πολύ… Τσαουσέσκου, αυστηρή. Η μικρή μου κόρη μου παίρνει όλα τα πράγματα, η μεγάλη θεωρεί ότι δεν έχω στυλ. Δεν είχα πάντα αυτοπεποίθηση. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Είχα ανασφάλειες για τους μαύρους κύκλους, τα γόνατα μου. Δεν είμαι σε σχέση, αλλά είμαι πολύ καλά με εμένα», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή είπε στη συνέχεια: «Η Έλενα Γαλύφα πήρε θέση δημοσιογράφου στο GNTM, δεν υπήρξε σε αυτό το χώρο, ούτε πέρασε από έξω. Influencer  δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό, πατάτες και κρεμμύδια στο Instagram. Σοφία Χατζηπαντελη, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν άφησε τίποτα. Άοσμη. Δεν είμαστε όλοι τηλεοπτικοί».

Κλείνοντας, η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταιριάζει στο My Style Rocks, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα».