Ραμόνα Βλαντή για Μέγκι Ντρίο: «Ήταν δουλειά άλλου να της δώσει παιδεία, απέτυχε»

Ραμόνα Βλαντή

"Προς τιμήν της που την μπέρδεψαν με μένα" υπογράμμισε η Ραμόνα βλαντή.

Σε μια «πληρωμένη» απάντηση προχώρησε η Ραμόνα Βλαντή προς την Μέγκι Ντρίο το πρωινό της Τετάρτης μέσα από την κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και τον Σαράντη Μαριεττή. Αφορμή στάθηκαν όσα είπε για εκείνην, στα οποία μπήκε ασφαλώς μπιπ, η Μέγκυ Ντρίο όταν… τόλμησαν να την μπερδέψουν με το γνωστό μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ραμόνα Βλαντή δήλωσε πως «δεν μου έκανε εντύπωση που είπε ότι είμαι μεγαλύτερη 20 χρόνια, δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία και το έχω πει πως είμαι 39 χρονών. Σίγουρα την περνάω κάποια χρονάκια αλλά εμένα μου έκανε εντύπωση πως την μπέρδεψαν με μένα. Προς τιμήν της που την μπέρδεψαν με μένα, αλλά πως… Έτσι όπως ντύνεται, απεριποίητη… Με έχετε δει εμένα ποτέ με τέτοια εικόνα; Δηλαδή για να καταλάβω! Αυτό μου έκανε εντύπωση και όχι τίποτα άλλο. Η ίδια μπορεί να πει ότι θέλει και ξέρετε πως δεν σχολιάζω τι λέει γιατί δεν με αφορά».

«Αυτά που λένε τέτοια κορίτσια δεν με αφορά καθόλου τι λένε. Με έβρισε, το κόψατε και βάλατε μπιπ αλλά με αυτό το επίπεδο δεν θα της δώσω εγώ παιδεία. Αυτό ήταν δουλειά κάποιου άλλου, απέτυχε. Δεν θα το κάνω εγώ, γιατί έχω τα δικά μου παιδιά και τα μαθαίνω να μην μιλάνε έτσι