Ραμόνα Βλαντή: Αποκαλύπτει για τα παρασκήνια και αν τα άλλα κορίτσια ενοχλούνται που πουλάει!

Ραμόνα Βλαντή

«Άμα η Γεωργία δεν καταλαβαίνει το styling μου θα κάτσω να απολογηθώ πως το σκέφτηκα;»

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του «My style rocks», Ραμόνα Βλαντή μίλησε στο Down Town και στη Νάνσυ Φαφούτη…

Γιατί τις προάλλες είπες στη συμπαίκτρια σου τη Γεωργία: «Δεν θα απολογηθώ σε σένα»;:«Εντάξει, άμα η Γεωργία δεν καταλαβαίνει το styling μου θα κάτσω να απολογηθώ πως το σκέφτηκα; Τι να της κάνω; Να της κάνω σεμινάριο; Δεν μπορώ.»

[dfp_ads id=236982]

Εμείς νομίζαμε ότι ξεμαλλιάζεστε στα παρασκήνια. «Όχι, όχι, είναι πολύ φιλικό το κλίμα. Δίνουμε η μια στην άλλη συμβουλές και προσπαθώ να βοηθήσω όπου μπορώ. Και πιστεύω ότι όλοι με αγαπάνε. Αν ισχύει το αντίθετο, τι να σου πω;»

Τα άλλα κορίτσια δεν ενοχλούνται που πουλάς; «Δεν ξέρω, δεν μου έχουν δείξει κάτι. Να σου πω την αλήθεια, στενοχωρήθηκα που έδειξα την Αλεξάνδρα ως παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά δεν ήταν κάτι προσωπικό. Σύγκρινα το δικό μου ρούχο με το δικό της. Αργότερα της ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν ήθελα να την προσβάλω. Δεν είχα πρόβλημα με την Αλεξάνδρα, αλλά με το ρούχο που φορούσε. Γενικά, δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν. Αλλά βλέπω ότι με τα κορίτσια έχουμε στιλιστικές διαφορές. Από τη μία, τις καταλαβαίνω, από την άλλη, θέλω να τις βλέπω να προσπαθούν. Γιατί εγώ εδώ και δέκα μέρες δεν κοιμάμαι επειδή, για παράδειγμα, σκέφτομαι τις καρφίτσες στο κεφάλι. Τα σκέφτομαι και τα μελετάω όλα πάρα πολύ, με τρώει κάθε λεπτομέρεια.»