Ραλλία Χρηστίδου:«Όταν βγήκα από το παιχνίδί κλείστηκα στο σπίτι μου, δεν…»

Διαβάστε όσα είπε η τραγουδίστρια για την αντιμετώπιση που δέχτηκε μετά το «Fame Story»

Η Ραλλία Χρηστίδου μίλησε στο Πρώτο Θέμα και τη Σοφία Χουντάση και θυμήθηκε πως πήρε την απόφαση τότε να μπει στο «Fame Story», αποκαλύπτωντας αν θα το έκανε ξανά.

Ο κόσμος σε γνώρισε κυρίως από το «Fame Story», εσύ όμως σπούδαζες μουσική από 7 ετών, έχεις αποφοιτήσει με αριστείο από το Ωδείο Αθηνών κλπ. Έχεις μετανιώσει που συμμετείχες στο talent show;

Όχι γιατί δεν ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα στη ζωή μου αν δεν είχα πάει στο Fame Story. Συμμετείχα με προτροπή της μητέρας μου, ενώ εγώ δε θα το σκεφτόμουν ποτέ – δεν έβλεπα καν το πρώτο «Fame».

Τυχαίνει να είμαι άτομο κλειστό εσωστρεφές, συνεσαλμένο, εκ φύσεως, οπότε ήταν αδιανόητο να φύγω από το σπίτι και τους φίλους μου, να μπω στο «Fame» και να με παρακολουθούν οι κάμερες 24 ώρες το 24ωρο. Για όσαο βρισκόμουν εκεί, αυτό το είχα βγάλει από το μυαλό μου, διότι αλλιώς δε θα άντεχα. Η μεγαλύτερη ένστασή μου για τα talent shows είναι ότι αυτά τα προγράμματα δεν φτιάχτηκαν γαι την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών στην Ελλάδα, αλλά για να υπάρχουν θέματα να παίζουν στα άλλα κανάλια και να απασχολούν την επικαιρότητα.

Ως Ραλλία έτυχε να διαγράψω τη δική μου πορεία στο τραγούδι, αλλά η Ιστορία μας έχει δείξει ότι από αυτά τα παιχνίδια έχουν περάσει πολλά ταλαντούχα άτομα, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να μείνουν στον χώρο.

Προσπάθησες πολύ να βγάλεις από πάνω σου την ταμπέλα της «πρώην παίκτριας του «Fame Story»»; 

Η ταμπέλα δεν φεύγει ποτέ. Φυσικά, αντιμετώπισα προβλήματα και σνομπισμό από τους ανθρώπους της μουσικής, είτε ευθέως, είτε πίσω από την πλάτη μου – και αυτό είναι άδικο. Έμαθα όμως να μην δίνω σημασία. Αγωνίζομαι με μόνο όπλο τη μουσική μου εφ’ όρου ζωής. 

Λόγω της ξαγνικής αναγνωρισιμότητας από τον κόσμο ένιωσες να χάνεις την ισορροπία σου;

Όταν βγήκα από το παιχνίδί κλείστηκα στο σπίτι μου, δεν έκανα δημόσιες εμφανίσεις, δεν είχα πολλές συναναστροφές και περίμενα να ξεφουσκώσει όλο αυτό το πράγμα. Στο σόου είχα πάει για να κάνω τη δουλειά μου, όχι για να με αναγνωρίζει ο περιπτεράς μου. Δέχτηκα προτάσεις για τηλεοπτικές διαφημίσεις ή να πηγαίνω να πίνω ποτό κάπου και να παίρνω 1.500 ευρώ. Ωστόσο δεν έκανα τίποτα απ ‘ολα αυτά. Από τη στιγμή που δεν είχα κάνει δισκογραφική δουλειά δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση γιατί θα κέρδιζα χρήματα ως τηλεοπτικό προϊόν. Στόχος μου δεν ήταν να γίνω γνωστή, αλλά να κάνω μουσική.

Θα συμμετείχες ξανά στο «Fame Story»;

Αν ήξερα τι με περίμενε βγαίνοντας, όχι, δε θα συμμετείχα ξανά.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασμα της Ραλλίας Χρηστίδου: «Ντρέπομαι για τα ποστοστά στην Αθήνα»