Ράκος η Άντζελα Δημητρίου στη σκηνή του J2US: «Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμα μου»

Άντζελα Δημητρίου

"Αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία" δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου στο J2US.

Ύστερα από μια πολύ δύσκολη για εκείνην εβδομάδα, η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκε στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου έχοντας τον Στέλιο Δρουμαλιά. Μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα, το πρωινό της Παρασκευής, η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού κλήθηκε να συνοδεύσει την αγαπημένη της μητέρα στην τελευταία της κατοικία.

«Ο τελευταίος χορός» ερμήνευσε το ζευγάρι του J2US σε αυτή τη δεύτερη του εμφάνιση με την Άντζελα Δημητρίου, ντυμένη στα μαύρα, να τραγουδάει στίχους όπως «πως τα φέρνει έτσι η ζωή, δεν θα είμαστε ποτέ ξανά μαζί».

Αμέσως μετά το τέλος της σκηνικής προσπάθειας του ζευγαριού, ο παρουσιαστής του J2US προσέφερε μια αγκαλιά στη λαϊκή τραγουδίστρια με εκείνη, εμφανώς καταρρακωμένη συναισθηματικά, να παραμένει σχεδόν αμίλητη. «Ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου» αρκέστηκε να εκφράσει κατά τη διάρκεια των σχολίων της κριτικής επιτροπής.

Όταν ωστόσο ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να την συλλυπηθεί δημόσια, η Άντζελα Δημητρίου προχώρησε σε μια μικρή εξομολόγηση για την απώλεια της αγαπημένη της μητέρας. «Σταμάτη μου θέλω να πω, σε σένα και σε όλους, ότι ο καλλιτέχνης είναι πάντα ένας παλιάτσος. Ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Εγώ είχα χάσει τον αδελφό μου, τον πατέρα μου και τώρα έχασα το μεγαλύτερο μου στήριγμα. Την μάνα μου. Εύχομαι όμως, εκεί που την έχω στείλει, να είναι πολύ καλά».

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Γιατί η μάνα είναι μάνα, μία λέξη και δεν υπάρχει άλλη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου, να είστε όλοι καλά και να ξέρετε ότι το J2US συνεχίζεται. Δεν θα φύγω, θα είμαι κοντά σας» τόνισε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, το βράδυ του Σαββάτου, στον Alpha.