«Ράγισε» ο Αντώνης Ρέμος για τον Παντελή Παντελίδη: «Δυστυχώς μετά από χρόνια έγινε το κομμάτι του»

Αντώνης Ρέμος

Βαθιά συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος, για τον αείμνηστο συνάδελφο του, στο σπίτι του Fame Story.

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο σπίτι του Fame Story, το βράδυ της Πέμπτης, εκπλήσσοντας όλους τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας του STAR. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχε ο γνωστός τραγουδιστές με τους παίκτες, μάλιστα, έμελλε να τους συγκινήσει με μια όμορφη ιστορία που τους διηγήθηκε για τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος εξομολογήθηκε στους σπουδαστές του Fame Story πως «το καλό τραγούδι είναι τι σημαίνει καλό για τον καθένα σας προσωπικά. Δηλαδή τι αντιπροσωπεύει εσένα από τραγούδι; Ένα ηπειρώτικο. Εσένα ένα ποπ τραγούδι που έχει την αλήθεια μέσα του. Ο Παντελής Παντελίδης είχε μια αλήθεια μέσα του. Δεν ήταν ούτε ο πιο μεγάλος στιχουργός ούτε ο πιο μεγάλος συνθέτης.  Τέσσερα ακόρνα έβαζε, πέντε λέξεις έβαζε. Ο τρόπος όμως που έβαζε τα ακόρντα και τις λέξεις ήταν μοναδικός. Ήταν σαν να ραπάρει, ήταν ράπερ στο λαϊκό τραγούδι».

«Ιστορίες που που τις είχε ζήσει με μια κοπέλα, είχε χωρίσει και ήταν βιωματικά τα τραγούδια του. Βέβαια μετά έγραφε κι άλλα αλλά τα πρώτα του, όλο το ξεκίνημα του, έγινε με βιωματικά τραγούδια. Μια ακόμα ιστορία για να κλείσω, που θέλω να την μοιραστώ μαζί σας».

«Ταξιδεύουμε με τον Παντελή και με δυο φίλους από τη Θεσσαλονίκη και βάζει και ακούμε τα τραγούδια του. Είχε τότε ένα τραγούδι, το «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα». Λέει «το έχω γράψει για έναν φίλο που έπαθε ένα ατύχημα και σκοτώθηκε». Του λέω «αδελφέ θα σου πω κάτι. Αυτό είναι το κομμάτι σου». Και δυστυχώς μετά από χρόνια έγινε το κομμάτι του. Δηλαδή όταν έφυγε ο Παντελής» πρόσθεσε, με φωνή τρεμάμενη και εμφανή συγκίνηση, ο γνωστός καλλιτέχνης και κριτής του Fame Story το βράδυ της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο.