Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα με αλλαγές αλλά και αγαπημένες συνήθειες…

Δείτε το πρώτο κρύο ανέκδοτο της σεζόν!

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας για ένατη συνεχόμενη σεζόν. Η …γνώριμη φωνή μας καλοσώρισε για ακόμα μία χρονιά στο στούντιο της παρέας της Θεσσαλονίκης που είχε μερικές μικρές και μεγαλύτερες αλλαγές. Τη θέση του κίτρινου αυτοκίνητου πήρε ένα ραδιόφωνο αλά παλαιά, ενώ μαξιλάρια, βαλίτσες και διακοσμητικά έκαναν την «διαφορά» από πέρυσι.

Πασοκτζής και Κωστάκης έλαβαν θέσεις και ένας προς έναν η τετράδα έκανε θριαμβευτική είσοδο. Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Στάθης Κιούσης, Γιάννης Σερβετάς και Αντώνης Κανάκης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη για μία ακόμα σεζόν! Μεγάλη απούσα της παρέας, από την πρεμιέρα της ένατης σεζόν, η Σαρδέλα, το κοινωνικό σκυλάκι του Στάθη Παναγιωτόπουλου που πέθανε τον περασμένη Ιούνιο.

Δείτε εδώ πως ξεκίνησαν πέρυσι οι «Ράδιο Αρβύλα»

Με ένα τζάκι από τα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ένα παράδοξο μήνυμα και φυσικά το κρύο ανέκδοτο της ημέρας μας υποδέχτηκε η παρέα.
«Ο Στάθης μας έλεγε ότι έχει άγχος και μας έκανε τρομερή εντύπωση γιατί δεν έχει ποτέ άγχος ο Στάθης. Εμείς πάλι έχουμε τη συνήθεια να έχουμε άγχος στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν και αν νομίζατε ότι θα τη γλιτώνατε φέτος… κυρίες και κύριοι πάμε κατευθείαν…» είπε ο Αντώνης Κανάκης και συνεχίζοντας μετά την …προσφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο χιούμορ μας συμπλήρωσε: «Κυρίες και κύριοι θα ξεκινήσουμε κατευθείαν, δεν έχουμε λόγο για πολλές εισαγωγές, το μόνο που έχουμε να πούμε, το λέμε κάθε χρόνο, ότι κάθε φορά που τελειώνει το Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι, μετά κάτι γίνεται στη χώρα. Συνέβαινε κάθε χρονιά. Φέτος, αυτό που έγινε …νομίζω τα είπαμε όλα στο τρέιλερ!

Δείτε εδώ το τρέιλερ των «Ράδιο Αρβύλα»!

https://www.youtube.com/embed/7ytJrMc3oQI