Ράδιο Αρβύλα: «Καρφώνουν» συγκεκριμένες εκπομπές για τον Αχιλλέα Μπέο – «Προκαλεί θλίψη αλλά αποφασίσαμε να τον ξανακαλέσουμε»

Αρβύλα

Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη σατίρισε όλους όσοι φιλοξένησαν τον δήμαρχο Βόλου στις εκπομπές τους μετά τις προκλητικές του δηλώσεις το βράδυ των εκλογών.

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο σατίρισαν οι Ράδιο Αρβύλα τον σάλο που προκάλεσαν οι απαράδεκτες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών από το βήμα του στην πόλη του Βόλου.

Ο Αντώνης Κανάκης ως παρουσιαστής «φιλοξένησε» τον δήμαρχο του Βόλου (τον οποίο υποδύθηκε ο «Πασοκτσής») στην εκπομπή του, με αφορμή την… αποκλειστική συνέντευξη που έτρεχε παράλληλα στο διπλανό παράθυρο με τον Στέφανο Κασσελάκη (Γιάννης Σερβετάς) και τον Τάιλερ Μάκμπεθ (Κώστας Κωστόπουλος).

Στο επιτυχημένο σκετσάκι των Ράδιο Αρβύλα, ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε ρατσιστικό και ομοφοβικό υβρεολόγιο κατά του νεόνυμφου ζευγαριού, με τους συντελεστές της εκπομπής να υποκρίνονται τους έκπληκτους από τους χαρακτηρισμούς του και το κοινό του να τον εξυμνεί.

«Ντροπή, κύριε Μπέο! Κυρίες και κύριοι, εμείς ως εκπομπή διαχωρίζουμε κάθετα τη θέση μας. Ναι, κύριε Μπέο, σας ακούμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης, στέλνοντας το μήνυμά του προς τις εκπομπές που φιλοξένησαν τον δήμαρχο του Βόλου αμέσως μετά τις προκλητικές του δηλώσεις το βράδυ των εκλογών.

«Κυρίες και κύριοι, μόνο θλίψη προκαλεί ο τρόπος, οι απόψεις και η φρασεολογία του κυρίου Μπέου, ενώ τα λεγόμενά του δηλητηριάζουν την κοινωνία μας… γι’ αυτό κι εμείς σαν εκπομπή αποφασίσαμε ότι θα τον ξανακαλέσουμε αύριο και θα ζητήσουμε διευκρινίσεις για τα λεγόμενά του», είπε χαρακτηριστικά στο κλείσιμο του σατιρικού σκετς του Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης.