Ράδιο Αρβύλα: Γιατί ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να μειώσει τον αριθμό των εκπομπών από το 2017

Αντώνης Κανάκης
Ποια είναι η πραγματικότητα και τι ετοιμάζει από τη νέα χρονιά;

Ο Αντώνης Κανάκης, ύστερα από δέκα τηλεοπτικές σεζόν, ανακοίνωσε χθες το βράδυ την απόφαση των συντελεστών του Ράδιο Αρβύλα, να μειώσουν την συχνότητα μετάδοσης της εκπομπής από το 2017 σε μία ή δύο τον μήνα. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα, όμως, ο ίδιος ο παρουσιαστής φρόντισε να εξηγήσει τους λόγους και να αποκαλύψει και τα επόμενα σχέδιά του, πριν αρχίσουν να λέγονται και να γράφονται διάφορα σενάρια φαντασίας.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε πως η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική τους και ότι το κανάλι αντιθέτως, θα επιθυμούσε ακόμα και σε καθημερινή βάση την εκπομπή εάν αυτό ήταν δυνατό. Ευχαρίστησε δε τον ΑΝΤ1, για τον σεβασμό του στην απόφαση αυτήν, αλλά και για την κατανόηση του σχετικά με το πόσο δύσκολη είναι η δημιουργία ενός προγράμματος σαν το Ράδιο Αρβύλα. Διευκρίνησε, πως η απόφαση είχε παρθεί από τους ίδιους στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και είπε χαρακτηριστικά, πως «μπορεί να ακούγεται τρελό το να μειώνεις την συχνότητα μετάδοσης μιας εκπομπής με την αποδοχή και τις τηλεθεάσεις του Ράδιο Αρβύλα, αλλά εμείς νιώθουμε πως τώρα είναι η στιγμή που κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί. Θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και το Ράδιο Αρβύλα ζωντανό για πολλά ακόμη χρόνια»

Νέα εκπομπή!

Η είδηση που βγήκε από την ανακοίνωση που έκανε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα είναι πως υπάρχει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός καινούργιου τηλεοπτικού προγράμματος, προφανώς παράλληλα με το Ράδιο Αρβύλα, χωρίς όμως να είναι σίγουρο και χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ας ελπίσουμε, για το Ράδιο Αρβύλα, να αλλάξουν γνώμη ή τουλάχιστον να είναι δύο οι φορές προβολή του τον μήνα, καθώς πρόκειται ίσως για τη δημοφιλέστερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή.