Ράδιο Αρβύλα: Έτσι σατίρισαν τη Σία Κοσιώνη στα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών – «Παλικάρι, εγώ την παραδέχομαι»

Αρβύλα Κοσιώνη

"Αχ βρε Κώστα, Κώστα... τον έκλαψε. Μπράβο, Σία. Ψύχραιμη πραγματικά".

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Δευτέρας 6/11 ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του Ράδιο Αρβύλα. Η αγαπημένη ανδροπαρέα από τη Θεσσαλονίκη καλησπέρισε τους τηλεθεατές για 17η σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων ασχολήθηκαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Πρέπει να το ομολογήσουμε όμως… η Σία Κοσιώνη παλικάρι. Έζησε αναμφισβήτητα μία αμήχανη, δύσκολη τηλεοπτική στιγμή. Μία τηλεοπτική στιγμή που, όταν ανακοίνωνε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, είδε το αποτέλεσμα ξαφνικά… της ήρθε μπροστά κι όμως στάθηκε ψύχραιμη, παλικάρι. Εγώ την παραδέχομαι», είπε προλογίζοντας το σχετικό σατιρικό βίντεο ο Αντώνης Κανάκης.

«Κανένας όμως – εκτός από τα ειδικά μικρόφωνα και τις κρυσταλλικές οθόνες του Ράδιο Αρβύλα – δεν κατάφερε να καταγράψει τι πραγματικά σκεφτόταν εκείνη την ώρα η Σία Κοσιώνη», πρόσθεσε ο παρουσιαστής, δίνοντας την πάσα για το απολαυστικό βίντεο.

«Αχ βρε Κώστα, Κώστα… τον έκλαψε. Μπράβο, Σία. Ψύχραιμη πραγματικά», σχολίασαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς αμέσως μετά.