Ραχήλ Μακρή: «Ο Θάνος Τζήμερος να ηρεμήσει και να αφήσει ήσυχες τις γυναίκες»

Ραχήλ Μακρή

«Μην τους λυπάστε αυτούς, θα κλείσει η Βουλή δυο μήνες και θα πάνε διακοπές, με την αποζημίωση τη βουλευτική, την οποία θα λαμβάνουν για δύο μήνες χωρίς να εργάζονται», λέει η Ραχήλ Μακρή.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Ραχήλ Μακρή. Η πρώην βουλευτής απάντησε και για τον χαμό που προκλήθηκε στην ορκωμοσία της Βουλής με τις στιλιστικές επιλογές της Τζώρτζιας Κεφαλά και του Σπύρου Μπιμπίλα, αλλά και για τον Θάνο Τζήμερο.

«Εγώ μόλις τώρα βγήκα από το σούπερ μάρκετ, έχω πάρει τα βασικά πράγματα για να φτιάξω ένα φαγητό για την οικογένειά μου και πλήρωσα 35 ευρώ. Υποφέρουν οι Έλληνες και εμείς ασχολούμαστε με τις ενδυματολογικές επιλογές του κυρίου Μπίμπιλα και της κυρίας την οποία δεν γνωρίζω. Μην τους λυπάστε αυτούς, θα κλείσει η Βουλή δυο μήνες και θα πάνε διακοπές, με την αποζημίωση τη βουλευτική, την οποία θα λαμβάνουν για δύο μήνες χωρίς να εργάζονται», είπε αρχικά η Ραχήλ Μακρή.

Η Ραχήλ Μακρή είπε στη συνέχεια: «Ο Θάνος Τζήμερος να ηρεμήσει και να αφήσει ήσυχες τις γυναίκες. Είχα βάλει κι εγώ ένα μπλουζάκι με παπαγάλους και κόντεψαν να με φάνε».