Ραχήλ Μακρή και Γιάννης Μπέζος στο Barman

Απόψε, στις 00:45 στον Alpha.

O Αλέξης Γεωργούλης υποδέχεται στο «Barman» την Ραχήλ Μακρή. Σε μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση, η καλεσμένη εξηγεί ότι δεν υπάρχουν στη ζωή της «ταμπέλες», καθώς και ότι δεν ανήκε ποτέ σε κόμματα, γιατί, όπως αναφέρει, τα «μισεί». Εκμυστηρεύεται μάλιστα ότι η καλύτερη περίοδος της πολιτικής της καριέρας ήταν αυτή της ανεξάρτητου βουλευτή. Περιγράφει, ακόμα, πώς αναπτύχθηκε η φιλική της σχέση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κλείνοντας, μιλά για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας, που «δεν αναπτύσσει την κριτική σκέψη» και τοποθετείται σχετικά με τα χρέη των κομμάτων αλλά και τον τρόπο χρηματοδότησής τους.

Στη συνέχεια, στο σκαμπό κάθεται ο Γιάννης Μπέζος. Με αφορμή την -πιο επίκαιρη από ποτέ- παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός μιλά για την ματαιοδοξία των ανθρώπων. Εξηγεί γιατί, κατά την γνώμη του, οι «Απαράδεκτοι» είχαν τεράστια απήχηση όταν προβλήθηκαν και εξομολογείται γιατί αποφεύγει τις selfies, τους εναγκαλισμούς και τα φιλιά με τους θαυμαστές. Ταυτόχρονα, δεν παραλείπει να μιλήσει και για την ευγνωμοσύνη που νιώθει απέναντι στον κόσμο που τον «ακολουθεί» τόσα χρόνια. Αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που τον ώθησε το 2012 να ασχοληθεί, έστω και συμβολικά, με την πολιτική και μιλά ανοιχτά για όλα όσα τον απογοητεύουν καθημερινά στους Έλληνες πολιτικούς. Τέλος,
ο Γιάννης Μπέζος δε διστάζει να κάνει την αυτοκριτική του αλλά και να εκφράσει την άποψή του τόσο για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, όσο και για τη στάση της εκκλησίας απέναντι στο σύμφωνο συμβίωσης.