Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τη σχέση μου με την Αφροδίτη»

Πύρρος Δήμας

«Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο», είπε ο Πύρρος Δήμας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» ήταν χθες ο Πύρρος Δήμας, που έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Μάνο Νιφλή. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για τη γνωριμία του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, αλλά και πώς την αντιμετώπισαν τα παιδιά του.

«Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου», είπε ο Πύρρος Δήμας.

Ο Πύρρος Δήμας είπε επίσης: «Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία, την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός στου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει».