Πυρά από το Πρωινό για το «κόψιμο» της Σπυροπούλου

Πώς συσχέτισαν την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη με τη Σπυροπούλου; - Σάσα Σταμάτη: «Το ξέραν από το πρωί αυτό, άρα γιατί βγήκε η εκπομπή αφού δεν μπορούσε το κοριτσάκι να συνεχίσει;»

Το κόψιμο της χθεσινής εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατά μία ώρα ξεσήκωσε την παρέα του Πρωινού, με τις ατάκες για την παρουσιάστρια να δίνουν και να παίρνουν…

«Ειδικά ένας άνθρωπος που έχει βγει πριν μία εβδομάδα και έχει κάνει τη βαρύγδουπη δήλωση ότι εγώ δουλεύω για τον σκηνοθέτη, τον μοντέρ, τον τεχνικό και τον καμεραμάν. Όταν έχεις κάνει αυτή τη δήλωση, δε νομιμοποιείσαι μια βδομάδα αργότερα να βγαίνεις και να κόβεις την εκπομπή επειδή εσένα μπορεί να μη σου βγαίνει. Σε αυτή την εκπομπή που κάνουμε πέντε χρόνια έχεις λείψει εσύ πολλές φορές λόγω εγκυμοσύνης κι έχω λείψει κι εγώ μια φορά. Η εκπομπή συνεχίστηκε…» είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η Σάσα Σταμάτη έσπευσε να συμπληρώσει πως αυτό ήταν κάτι που γνώριζαν από το πρωί…

«Το ξέραν από το πρωί αυτό, άρα γιατί βγήκε η εκπομπή αφού δεν μπορούσε το κοριτσάκι να συνεχίσει;»

Τη σκυτάλη στις μπηχτές πήρε ο Άρης Καβατζίκης ο οποίος επεσήμανε το πόσο παράλογα φαίνονται μερικά πράγματα: «Όσο κι αν συμπαθείς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρ’ολο που έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά για αυτό το κορίτσι, μπορείς να της έχεις συγχωρήσει διάφορα λάθη στο παρελθόν, αλλά σε μία τέτοια φάση, σε μία περίοδο που έχουν φύγει τόσοι άνθρωποι από την εκπομπή, ο ένας μετά τον άλλον, ξαφνικά να ακούς ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να κάνει και ροή προγράμματος στον Alpha…»
 
Την είδηση που προκύπτει από όλο αυτό όμως διέκρινε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος πέταξε τη βόμβα του για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:
«Εγώ θέλω να σας πω κάτι άλλο που δεν το έχετε πάρει ακόμα πρέφα… η Μενεγάκη είναι τεσσάρων ή πέντε μηνών; Άρα λοιπόν γεννάει τον Μάρτιο. Άρα γεννάει μέσα στη σεζόν. Ποιος θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη; Να σας θυμίσω ότι στην προηγούμενη γέννα την είχε αντικαταστήσει η Ναταλία Γερμανού. Τώρα δεν υπάρχει Ναταλία. Ποια είναι η άλλη παρουσιάστρια; Θα σας πως εγώ τι θα κάνουν. Μια βδομάδα θα βάλουν την Χατζηβασιλείου, μια βδομάδα την Σταματίνα, μια τη Σπυροπούλου… και ακόμα μία τη Σπυροπούλου.»

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο:

//www.youtube.com/embed/xZRYpZHtqfQ