«Πυρά» από το Booth στην Εύη Ιωαννίδου – «Πρέπει να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό σου»

Εύη Ιωαννίδου

Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή για δηλώσεις που έκανε η Εύη Ιωαννίδου!

Συνέντευξη στην On Time παραχώρησε η Εύη Ιωαννίδου και η παρέα του Booth, το απόγευμα της Δευτέρας, θέλησε να την σχολιάσει. «Πολλές φορές προκαλείς με τη στάση σου την σεξουαλική παρενόχληση» τόνισε το μοντέλο στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και η μεσημεριανή εκπομπή του OPEN εξέφρασε τη δική της άποψη περί του θέματος.

Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά, μετά τις δηλώσεις του μοντέλου, πως «η κοπέλα λέγεται Εύη Ιωαννίδου. Ήταν παίκτρια στο GNTM πέρσι ή πρόπερσι και είπε όλα αυτά που ακούσαμε. Η ερώτηση ήταν αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και, μέσα σε όλα τα πράγματα που είπε, είπε ότι θεωρεί πως την σεξουαλική παρενόχληση μπορεί να την προκαλέσει μια γυναίκα αν είναι προκλητικά ντυμένη ή οτιδήποτε».

«Θεωρώ ότι αυτό το πράγμα δεν μπορείς να το λες έτσι ελαφριά» συμπλήρωσε με σαφήνεια η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του Booth. «Δηλαδή μπορείς να πιστεύεις κάτι τέτοιο, αν θέλεις, για κάποιον, αλλά αυτό μπορείς να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Όταν είσαι ένα πρόσωπο το οποίο εκτίθεσαι και λες κάτι, θεωρώ πως πρέπει πρώτα να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό σου».

Αμέσως μετά σειρά πήραν οι απόψεις τόσο της Σοφίας Μουτίδου όσο και της Σοφίας Κουρτίδου.

Σε κάθε περίπτωση, καθαρά τα «πυρά» της εκπομπής στην Εύη Ιωαννίδου!