Πυρ και μανία ο Μιχάλης Ρέππας με το metoo: «Τι είμαστε πια; Εκδιδόμενοι άνθρωποι;»

Μιχάλης Ρέππας

"Θεωρώ σκοτεινή σελίδα το metoo, βγήκαν πολλά προσωπικά πάθη στη δημοσιότητα" επισημαίνει ο Μιχάλης Ρέππας.

Με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα τους σειρά, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου συνάντησαν την Βάσω Λασκαράκη το απόγευμα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Break στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο, η κουβέντα ήρθε στο κίνημα metoo και τα απόνερα του.

«Όλα αυτά που έγιναν στο θέατρο, τα προηγούμενα χρόνια, σας στεναχώρησαν; Με το Metoo και όλες αυτές τις ιστορίες» τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής για να αποκριθεί ο Μιχάλης Ρέππας ως εξής. «Πάρα πολύ, πάρα πολύ! Ούτε που θέλω να αναφέρομαι. Το θεωρώ σκοτεινή σελίδα. Βγήκαν πολλά προσωπικά πάθη στη δημοσιότητα».

«Ήταν άδικο για τον χώρο; Σε έναν χώρο που έχετε αφιερώσει τη ζωή σας και τον έχετε πονέσει» επέμεινε η Βάσω Λασκαράκη με τον γνωστό σεναριογράφο και ηθοποιό να μην κρύβει την προσωπική του οργή για τον τρόπο που επέλεξαν ορισμένοι συνάδελφοι του να χρησιμοποιήσουν το κίνημα metoo. «Κοίταξε να δεις. Το να συμμαζευτούν κάποιοι άνθρωποι και ο αυταρχισμός τους να μπει εντός κάποιων πλαισίων, ναι. Ακούστηκαν όμως ακρότητες. Δηλαδή άκουσα, ας πούμε, από άνθρωπο να ισχυρίζεται ότι δίνονται και παίρνονται ρόλοι σε ερωτικές συνευρέσεις περισσοτέρου κόσμου από δύο άτομα».

«Μου ερχόταν εκείνη την ώρα να βγω αλλά, εκείνην ακριβώς την ώρα, θα με έτρωγαν ζωντανό. Να πω δηλαδή ότι «με συγχωρείται, εγώ ούτε πήρα ούτε έδωσα ρόλο σε τέτοια περίσταση! Όχι, εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ». Πως ισχυρίζεσαι αυτό το πράγμα; Τι είμαστε πια; Εκδιδόμενοι άνθρωποι; Δηλαδή τι θες να πεις; Ότι όλοι οι νόστιμοι ηθοποιοί που έκαναν καριέρα και όλες οι όμορφες ήταν πιο ελαστικοί σε πιέσεις; Ε, μην τρελαθούμε».

«Εντάξει βρε κοριτσάκι μου, όλοι οι στρέιτ άνδρες δεν είχαν άλλοι δουλειά και έπεφταν σε σένα να… αυτό. Σε γκέι παράγοντα δεν έπεσες; Και συ, βρε αγοράκι μου, όλοι οι γκέι της δουλειάς έπεσαν πάνω σου να σε φάνε; Ένας στρέιτ δεν βρέθηκε να σε φωνάξει και να σου δώσει την ευκαιρία; Γιατί όντως μπορεί και να συμβεί αυτό το πράγμα» κατέληξε, εν εξάλλω, ο Μιχάλης Ρέππας στο εβδομαδιαίο μαγκαζίνο της καλής του φίλης, Βάσως Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ.