Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Το συναίσθημα και η ανάμνηση για το 50 – 50 έχει αλλάξει»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

"Κάποιοι παραμένουν στο σκοτάδι και το αναζητούν γιατί μέσα από αυτό διεκπεραιώνουν ένα βαθύτερο δικό τους θέμα" υπογραμμίζει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη με αφορμή την φιλόδοξη παραγωγή «Ψηλά από τη γέφυρα» στο θέατρο Βεάκη. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «50 – 50» και την αγάπη που τρέφει για τη δουλειά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ίσως έχω περισσότερο μέσα μου συναισθηματικά τους ρόλους που ήμουν κοντά με ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή. Η ανάμνηση αλλάζει κάπου, σου λείπει αν έχεις αγαπήσει τον άνθρωπο και αν είχες σχέσεις με αυτό τον άνθρωπο. Το συναίσθημα σου αλλάζει. Δυστυχώς δεν αλλάζουμε εμείς σε κάποια πράγματα. Κάποιοι παραμένουν στο σκοτάδι και το αναζητούν γιατί μέσα από αυτό διεκπεραιώνουν ένα βαθύτερο δικό τους θέμα. Σε αυτό όμως είμαι τυχερός, δεν αγαπούσα ποτέ το σκοτάδι».

«Είμαι τρελά ερωτευμένος με τη δουλειά μου γιατί εκεί είμαι χαρούμενος. Το προσπάθησα ακόμα και στις διακοπές μου αλλά τι να κάνω; Δηλαδή το προσπάθησα και την τρίτη μέρα έλεγα «πολύ ωραία, το ηλιοβασίλεμα, ο ήλιος, η θάλασσα, το νησί… Κάτι πρέπει να γράψω όμως». Και κάτι φτιάχνω» πρόσθεσε, επίσης, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Παράλληλα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε στον τελευταίο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ».