Πυγμάλιων Δαδακαρίδης: «Προσπαθώ να μοιράζομαι τα σκοτάδια μου»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

«Εάν είναι πολύ σοβαρά, ανεβαίνω στη μηχανή ή παίρνω τηλέφωνο τους φίλους μου», λέει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για όλα στη Δανάη Μπάρκα.

«Πολλές φορές σκέφτομαι ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου είναι στο μυαλό μου. Eίμαι πολύ ενοχικός. Kαταλαβαίνω και δέχομαι τα πράγματα όπως έρχονται. Tο κλικ να ασχοληθώ με την τέχνη έγινε στα 18-19 μου χρόνια, στην δεύτερη πατρίδα μου, στην Αγγλία. Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική ήμουν ανυπόμονος, δεν είχα γνώση, ήμουν πάντοτε τέρμα γκάζι και έπρεπε να μάθω το φρένο. Η υποκριτική με μαθαίνει μόνιμα. Γέμισε το σπίτι και το μυαλό μου με υπέροχα βιβλία και ιστορίες», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω συνηθίσει την έκθεση στη σκηνή. Μέχρι στιγμής την αντέχω. Δέχομαι με μεγάλη χαρά κάποιον που θα μου μιλήσει έξω με ευγένεια και αγάπη, δεν μπορώ την αγένεια. Η έκθεση στη δουλειά είναι σαν το πρώτο ραντεβού με τη μεγαλύτερη καψούρα που έχεις φάει στην ζωή σου.

Ό,τι με φοβίζει στη ζωή μου το αντιμετωπίζω. Θέλω τα πράγματα να είναι ήρεμα και να κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ.Στη δουλειά αισθάνομαι ελεύθερος. Μονό η ζωή και ο χρόνος μπορούν να με σταματήσουν. Προσπαθώ να μοιράζομαι τα σκοτάδια μου. Εάν είναι πολύ σοβαρά, ανεβαίνω στη μηχανή ή παίρνω τηλέφωνο τους φίλους μου».

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανέφερε επίσης: «Δεν έχω δώσει όσο χρόνο θα έπρεπε στον εαυτό μου, τον έχω αφιερώσει στο κομμάτι της εργασίας. Συνήθως είμαι κλειστός, αλλά στους ανθρώπους που είναι γύρω μου θα εκφραστώ όταν έρθει η στιγμή. Κάνω τρέλες μόνιμα όταν είμαι με τους φίλους μου ή ερωτευμένος. Όταν ήμουν πιτσιρικάς ήμουν ψωνάρα. Είπα ένα ανέκδοτο, δεν άρεσε και τους απάντησα ότι θα έρθει η μέρα που θα υπογράφω αυτόγραφα και δεν θα τους δίνω!».

Κλείνοντας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε: «Κρατάω τη στιγμή που ο Σωτήρης Τσαφούλιας μου πρότεινε να διαβάσουμε ένα νέο κείμενο του, το Έτερος Εγώ. Θυμάμαι ακόμα στιγμές με ηθοποιούς που έχω συναντήσει. Θυμάμαι να με παίρνει τηλέφωνο η Ελένη Ράντου. Ο άνθρωπος είναι άνθρωπος. Είναι ίσος και δεν έχει χρώμα, διαθέση ή σεξουαλικό πρόσημο. Βρίσκω αδιανόητο να υπάρχουν hashtags για να εκφράζονται οι άνθρωποι. Ο ρόλος που θα ήθελα να έχω καταφέρει καλύτερα στη ζωή μου είναι του πατέρα».