Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου είναι ο τυχερός αριθμός του λαχείου»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

"Οι γονείς μου αποφάσισαν συνειδητά ότι θα ήταν καλύτερο να μεγαλώσω με τον πατέρα μου".

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλά. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, τον χωρισμό των γονιών του και τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του.

«Ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε και η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε, οπότε έχω δύο τεράστιες οικογένειες. Είμαστε 4 αδέλφια συνολικά. Είναι η αδελφή μου και ο αδελφός μου στην Αγγλία και ο αδελφός μου ο Θανάσης στην Ελλάδα.

Ήμουν τέσσερις μήνες συνολικά στην Αγγλία και 8 μήνες εδώ. Ήταν μία συζήτηση που έκαναν οι δυο τους κι αποφάσισαν συνειδητά ότι θα ήταν καλύτερο να μεγαλώσω με τον πατέρα μου. Οι δικοί μου γονείς είναι πιο… Σουηδοί. Αγαπιούνται πολύ και με έχουν μάθει ωραίες αξίες στη ζωή μου», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Μετά ήρθε η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου, η Νάντια, η οποία είναι ο τυχερός αριθμός του λαχείου για τον πατέρα μου και για εμάς όλους. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Ήμουν 7-8 χρονών όταν την γνώρισα κι εκείνη 23», σημείωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.