Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – «Δύσκολο να βλέπεις συναδέλφους σου σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

"Είναι πολύ δύσκολο να μπορείς να είσαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις σου εάν βιοπορίζεσαι μόνο από το θέατρο" δήλωσε, μέσα σε όλα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πανδημία του κορονοϊού και τις πληγές που αφήνει και θα αφήσει στον θεατρικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς όπως όλα τα θεατρικά σπίτια έτσι έκλεισε και το δικό μας αυτό το περίεργο φαινόμενο. Δύσκολο να κλείνεις το σπίτι σου πολύ. Και δύσκολο να βλέπεις συνανθρώπους και συναδέλφους σου σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Νομίζω ότι μέσα σε ένα πραγματικό αδιέξοδο το οποίο ζουν οι άνθρωποι, υπάρχει ίσως η ανάγκη της εξέλιξης και η ανάγκη της διαφορετικής συμπεριφοράς και αντιμετώπισης σε αυτό που λέμε πολιτισμό».

«Είναι πολύ δύσκολο να μπορείς να είσαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις σου εάν βιοπορίζεσαι μόνο από το θέατρο. Ο πολιτισμός υπάρχει παντού» πρόσθεσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της «Φαμίλιας».

Μια διαφορετική συνέντευξη από τον ηθοποιό στο talk show του ΑΝΤ1…