Ψάχνουν πρωταγωνιστή να αντικαταστήσει τον Μάρκο Σεφερλή

Μάρκος Σεφερλής

Τι θα γίνει με το δεύτερο μισό της σεζόν στο Παλλάς;

Η ματαίωση της θεατρικής παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» έχει προκαλέσει σάλο με τον Μάρκο Σεφερλή να εκδίδει ανακοίνωση μέσω της οποίας δηλώνει κατηγορηματικά ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για την ακύρωση της συνεργασίας είναι οι Θεατρικές Σκηνές.

Από την πλευρά των Θεατρικών Σκηνών ο κ. Πάνος Κατσαρίδης μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα γύρω από το πως οδηγήθηκαν τα πράγματα εκεί, ενώ απάντησε γύρω από το τι αναμένεται να γίνει τώρα με το Παλλάς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχισης της παράστασης «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», που ήδη έχει πάρει παράταση, ενώ όπως αποκάλυψε γίνονται προσπάθειες να βρεθεί άλλος ηθοποιός που να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Αυτή τη στιγμή το Παλλάς στο δεύτερο μισό της σεζόν έχει μείνει χωρίς προγραμματισμό. Οι «Μάγισσες της Σμύρνης» πάνε πάρα πολύ καλά, είναι μια τεράστια επιτυχία, μακάρι να μπορέσουν να καλύψουν αυτό το κενό. Ποιος δεν το θέλει; Γιατί υπάρχουν εργαζόμενοι στο θέατρο, ηθοποιοί, υπάρχει μια επιχείριση. Με την κυρία Ντενίση δεν έχουμε συζητήσει τίποτα για φέτος. Θέλω να σας πω ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, μήπως και μπορέσουμε και βρούμε κάποιον πρωταγωνιστή. Είναι δύσκολο. Αν μπορούσαμε και βρούμε αυτόν που χρειάζεται βεβαίως να το κάνουμε για να μην μείνουν και τόσοι άνθρωποι χωρίς δουλειά. Κάνω κάποιες προσπάθειες. Είναι δύσκολη περίοδος για να γίνει αυτό», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Πάνος Κατσαρίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!