Προβληματίζει το σχόλιο της Παπαθωμά για τον Σταρόβα – Τσαρούχας: «Στοιχειωδώς μιλάμε με τη Θεοφανία»

Θεοφανία Παπαθωμά

"Καθόλου ευχάριστο το ύφος 100 καρατίων, ενώ δεν μπορείς να κουνήσεις το πόδι σου..."

Μία …περίεργη ανάρτηση στο facebook έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά σχετικά με το Your Face Sounds Familiar. Η γνωστή ηθοποιός έγραψε: «Μπράβο στους συμμετέχοντες στο YFSF 5. Μεγάλα ταλέντα! Πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν και το κάνουν άψογα ανεξαιρέτως. Η επιτροπή είναι καλή, θα θέλαμε βέβαια ανθρώπους που είναι σε θέση να κάνουν ανάλογα πράγματα, για να μπορούν να κρίνουν δίκαια και να αποφύγουμε τους κομπλεξισμούς. Φωτεινή επιλογή η Μιμή Ντενίση, λαμπερή κι εύστοχη. Καθόλου ευχάριστο το ύφος 100 καρατίων, ενώ δεν μπορείς να κουνήσεις το πόδι σου, οι εκφράσεις λαχαναγοράς τύπου «ωραία γκόμενα» και να προσπαθείς να βγάλεις ντε και καλά «λίγους», καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Μειώνει την εικόνα μιας κατά τα άλλα άρτιας παραγωγής».

Η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρετε προφανώς στον Δημήτρη Σταρόβα και στην κριτική που έκανε στην Κατερίνα Στικούδη (Cher). Πώς απαντά ο ίδιος ο Δημήτρης Σταρόβας; «Τι να πω εγώ τώρα; Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, την καταθέτει, γι’ αυτό βγήκε το ίντερνετ. Μπορεί ο καθένας που δεν είχε λόγο να τον αποκτήσει, ας πούμε. Λέω τώρα εγώ… Δεν ασχολούμαι, δικαίωμα του καθενός να λέει ό,τι θέλει»!

Για το θέμα ρωτήθηκε, όμως και ο Πασχάλης Τσαρούχας. Η απάντησή του ήταν η εξής: «Αυτό που έκανε η Θεοφανία είναι ένα σχόλιο σε αυτό που παρακολουθεί, εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω ένα σχόλιο. Στοιχειωδώς μιλάμε με τη Θεοφανία».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…