Πρωτότυποι μεζέδες και λαχταριστά επιδόρπια
Ένα τραπέζι γεμάτο λαχταριστά μεζεδάκια ετοιμάζει στις «Γεύσεις στη φύση» την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 14.00 ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας και σερβίρει πιάτα γεμάτα πρωτοτυπία και νοστιμιά.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαθαίνει στους τηλεθεατές πως να δημιουργούν πρωτότυπα μεζεδάκια με απλά υλικά αλλά πλούσια γεύση.
Φτιάχνει πρωτότυπες τραγανές μπουκίτσες κοτόπουλου σαν ποπ-κορν με μία υπέροχη συνοδευτική σάλτσα γιαουρτιού, ετοιμάζει αφράτα κεφτεδάκια με κουκουνάρι και σάλτσα με πιπεριές. Ακόμη ετοιμάζει την τέλεια γλασαρισμένη πανσέτα σε σουβλάκι και φτιάχνει εύκολα και γρήγορα μπρουσκέτες με μανιτάρια και φρέσκα μυρωδικά.
Οι γεύσεις απογειώνονται δοκιμάζοντας τα γλυκά αυτής της Κυριακής: Σοκολατένιο μιλφέιγ έκπληξη και μία δροσερή και ελαφριά μους γιαουρτιού είναι τα τέλεια επιδόρπια για κάθε γεύμα.
Διαβάστε ακόμα:
Η νόστιμη γοητεία μια αυθεντικής Ιταλίδας…