Πρωτοφανές ξέσπασμα Καινούργιου για το Δέστε τους: «Δεν ήθελα να ξαναδουλέψω με την Ηλιάκη, είχα περάσει πολύ δύσκολα»

Καινούργιου

Δίχως προηγούμενο το ξέσπασμα της παρουσιάστριας για την παλιά της συνεργασία...

Με αφορμή την συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στην Real και στον Βασίλη Μπουζιώτη σχετικά με την επιστροφή του στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε, λέγοντας τα πράγματα ξεκάθαρα γύρω από το «Δέστε τους».

Οι δηλώσεις του Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας το παρασκήνιο της αποχώρησης του από τον ΑΝΤ1 ανέφερε:

«Κανέναν δεν κρέμασα. Τα concept που μου είχαν προτείνει δεν ήταν αυτά που ήθελα και ήξεραν ότι συζητάω παράλληλα με τον Alpha. Δεν έκανα τίποτα κρυφά και μουλωχτά.  Το έβλεπαν ότι αφού δεν έχουν κάτι που να με κεντρίζει, δεν πρόκειται να μείνω σε αυτούς» παραδέχθηκε ο ίδιος για τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Ενώ όσον αφορά στην Κατερίνα Καινούργιου και τα περί βέτο… ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε: «Αχ αυτά τα σίριαλ που γράφουν! Όταν πήγα πίσω στον ALPHA, η Κατερίνα είχε φύγει ήδη και είχε πάει στο Epsilon για να κάνει την εκπομπή που ήθελε να κάνει. Κανένα βέτο δεν έβαλα, Αν είναι δυνατόν», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν μου αρέσει ο ρόλος του εξολοθρευτή και δεν μου πάει κιόλας. Κανένα σχέδιο εξόντωσης δεν είχα για την Κατερίνα, που περάσα καλά μαζί για πέντε χρόνια. Είναι ράδιο αρβύλα αυτά».

Το ξέσπασμα της Καινούργιου

Μετά τις δηλώσεις του, η Κατερίνα Καινούργιου με μία έκρηξη που δεν συνηθίζει, ξεκαθάρισε τα πράγματα:

[dfp_ads id=236982]

«Σιγά μην είχε σχέδιο εξόντωσης ο Μουτσινάς και να σου το πω και πάρα πολύ απλά… εγώ όντως είχα φύγει, ισχύουν αυτά που λέει ο άνθρωπος, και να μου το πρότειναν, δεν θα το έκανα, το κανάλι το ήξερε αυτό, από τα Χριστούγεννα που είχαμε κάνει μια κουβέντα με τον γενικό διευθυντή, τον Κώστα Σούσουλα, στο γραφείο του, σε μία υποθετική ερώτηση «αν θα έκανες το Δέστε τους είχα απαντήσει ότι με τον Νίκο θα συνεργαζόμουν, αλλά με τη Μαρία και αυτό το στυλ που κάναμε τότε, εγώ δεν θα το ξαναέκανα. Στη μέση της σεζόν είχε γίνει μια κουβέντα. Αυτό. Εγώ δεν φαντάστηκα, μπορεί ο άνθρωπος να ρωτάει υποθετικά, μπορεί να έχει στο μυαλό του χίλια δυο. Αλλά τι σχέδιο εξόντωσης να έχει ο Νίκος που με έχει αγαπήσει, αν είναι δυνατόν.

Ο Νίκος δεν ξέρω καταρχάς αν έφυγα για να κάνω την εκπομπή που ήθελα, γιατί δεν έχουμε μιλήσει. Έφυγα και το έχω πει χιλιάδες φορές γιατί υπήρξαν κάποιες διαφωνίες με το κανάλι. Από εκεί και πέρα, κάνω κάτι διαφορετικό, γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν ήθελα να ξανασυνεργαστώ με τους ίδιους ανθρώπους και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το έχω πει. Που είναι το κακό; Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ούτε με την αρχισυντάκτρια ήθελα να ξαναδουλέψω, ούτε με την Μαρία ήθελα να ξαναδουλέψω. Είχα περάσει πολύ άσχημα, πολύ δύσκολα. Τελείωσε. Με τον Νίκο δεν έχω πρόβλημα να ξαναδουλέψω και αύριο κιόλας σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ. Και τον Νίκο τον αγαπάω και τον θεωρώ πάρα πολύ ταλαντούχο. Που κάθε βδομάδα απολογούμαι για αυτό. Έχει δίκιο ο Νίκος που νευριάζει γιατί γράφουν τέρατα πολλές φορές. Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω straight και πολύ ειλικρινά.»