Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα από Kim Woodburn! Έφυγε φωνάζοντας: «Είναι σκουπίδι!»

Kim Woodburn

Η γνωστή τηλεπερσόνα δεν κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της!

Χαμός στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής Loose Women. Η καλεσμένη της εκπομπής Kim Woodburn, γνωστή τόσο από το δίδυμο της καθαριότητας στην εκπομπή “How clean is your house” όσο και από τη συμμετοχή της στο Big Brother έφυγε έξω φρενών από το πλατό αποκαλώντας την πανελίστρια Coleen Nolan «σκουπίδι».

Οι διαφορές τους πηγαίνουν πίσω στο χρόνο από όταν οι δύο τους συμμετείχαν μαζί στο ριάλιτι Big Brother και η Kim προσκλήθηκε στην εκπομπή με σκοπό να τα βρουν. Η Kim «λύγισε» στον αέρα κατηγορώντας την Coleen πως έκανε τη ζωή της κόλαση και της έκανε bullying.

Η κουβέντα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και όταν η Kim ένιωσε ότι κάποιοι από το κοινό την περιγελούσαν αναφέρθηκε στη δύσκολη στην δύσκολη παιδική ηλικία που είχε, αφού είχε κακοποιηθεί από τους γονείς της και τον πατριό της, αλλά και στις δυσκολίες που πέρασε μέσα στο σπίτι του Big Brother όταν η Coleenκαι άλλα επτά άτομα της έκαναν bullying. Η στάση της Coleen, η οποία υπέδειξε ότι «αυτά περνούσαν», αλλά και η συμπαράσταση από την αδελφή της (την παρουσιάστρια) οδήγησαν την Kim να ξεσπάσει σε φωνές αποχωρώντας από το στούντιο και χαρακτηρίζοντας τη σκουπίδι.

Το κανάλι έλαβε πάνω από 3.000 παράπονα από τηλεθεατές κατηγορώντας το πάνελ για bullying όταν η Kim έκανε λόγο για τη δύσκολη παιδική της ηλικία, ενώ θεώρησαν υποκριτικό το ότι την επόμενη μέρα δεν ζήτησαν καν συγγνώμη για το περιστατικό, αν και σχολίαζαν μια άλλη περίπτωση bullying.