Πρωτοχρονιά με Ρέμο στο πλατό του X-Factor

Διαβάστε:Ευγενία-Αδωνι έχει προσκαλέσει το Mega

Στο »Money Drop» του MEGA που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, έχει προσκληθεί το ζεύγος Μανωλίδου-Γεωργιάδη και το κανάλι περιμένει απάντηση. Επίσης, έχουν καλέσει και πρόσωπα από το «Just the two of us»

Οι πληροφoρίες που ήθελαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει κλείσει από μόνος του τον Αντώνη Ρεμο για μια από τις δύο εκπομπές – Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς- δεν επιβεβαιώνονται.

Το σίγουρο είναι ότι ο κύριος Ρέμος έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα με τον Μάκη Πουνέντη, να δώσει το «παρών» στο live του X FACTOR, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στο X FACTOR, έχει δημιουργηθεί θέμα με το Χριστουγεννιάτικο σόου. Αρχικά είχε αποφασιστεί να προβληθεί μαγνητοσκοπημένο. Όμως, αν γίνει η προγραμματισμένη απεργία στις 17 του μηνός (δηλαδή μία Παρασκευή πριν τα Χριστούγεννα) τότε αναγκαστικά, θα πρέπει να γίνει ζωντανό το πρόγραμμα των Χριστουγέννων, για να μη χαθεί κι άλλο live.

Για το άλλο εορταστικό σόου του σταθμού, το Deal, ξέρουμε ότι θα έχει και αυτό φιλανθρωπικο χαρακτηρα και λαμπερούς καλεσμένους, με τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο να παίρνει ρόλο… παίχτη! (Διαβάστε εδώ σχετικό άρθρο)