Πρόταση – βόμβα από Ελένη Μενεγάκη

Ελένη ΜΕνεγάκη

Ποια θα ήθελε στο πάνελ της εκπομπής της;

Ελένη Μενεγάκη καλεί Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια των bastages του X Factor στον ΣΚΑΪ, μόνο στο παρασκήνιο δεν έμεινε.

Η σέξι εμφάνιση της και η εφράδεια λόγου της άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Αμέσως μετά τη λήξη του talent show, οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή. Σύμφωνα με όσα γράφει η Κ. Γαρνέλη στην εφημερίδα Espresso, πρώτη και καλύτερη που έσπευσε να δηλώσει την πρόθεση της να συνεργαστούν είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Υπέροχο μεσημέρι με την Ελένη☺️???????? #eleni #alphatv #friday Περάσαμε τέλεια!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani) στις

Μετά την αποχώρηση της Τζωρτζελας Κόσιαβα, η θέση στο πάνελ της εκπομπής της μένει κενή. Και τι καλύτερο από έναν νέο, όμορφο και ταλαντούχο πρόσωπο; Άλλωστε, η ωραία Ελένη έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι θέλει τους καλύτερους συνεργάτες. Από την άλλη η Ευαγγελία περίμενε την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια μπροστά στην κάμερα και όχι μόνο χάρη στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η Ελένη Μενεγάκη και η Ευαγγελία Αραβανή βρέθηκαν πριν από λίγους μήνες στο πλατό της εκπομπής Ελένη και μεταξύ τους φαίνεται πως υπήρξε χημεία, αφού μετά την εκπομπή του ΜΑρττίου, την είδαμε ξανά στις τελευταίες τις Νάξου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από το περιβάλλον της λένε ότι η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι η επόμενη επαγγελματική κίνηση της και αυτό γιατί το X Factor θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει να πάρει οριστικές αποφάσεις.

 

Κοιτάζοντας τα κοσμηματάκια μου #like_a_girl #jewels #bebrilliant #swarovskigr #hair #stefanosvasilakis #makeup @olympiakollia #styling @arisgeorgiadis #lovemyteam ???????????? @xfactorgreece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani) στις