Πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς» δεν είναι σίγουρος πως του αρέσει το remake

Καφέ της Χαράς

"Δεν ξέρω. Δεν ξέρω να σας πω" τόνισε ο ηθοποιός!

Με επιτυχία επέστρεψε το «Καφέ της χαράς» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την περσινή σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ συνεχίζεται και τη φετινή.

Όλοι οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς του Χάρη Ρώμα, ωστόσο, δεν είναι… βέβαιοι πως αγαπούν το remake του «Καφέ». Πιο συγκεκριμένα, αυτή την τολμηρή ομολογουμένως δήλωση έκανε ο Χάρης Γρηγορόπουλος ο οποίος και ερμηνεύει τον ρόλο του «Τρελαντώνη».

«Βεβαίως παρακολουθώ το Καφέ της Χαράς, είναι μια πολύ αγαπημένη σειρά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Γρηγορόπουλος στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day που τρύπωσαν στα γυρίσματα του σίριαλ, «Έλα στη θέση μου». «Απλώς εγώ δεν μπορώ να κάνω και τα δύο. Είναι πολύ απαιτητικές δουλειές και οι δύο».

Όταν, δε, η δημοσιογράφος του ALPHA τον ρώτησε ποια είναι η γνώμη του για το remake του «Καφέ της Χαράς», ο ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνεια πως «δεν ξέρω. Δεν ξέρω να σας πω».

Παράλληλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο απρόοπτο που είχε κατά τη διάρκεια γυρίσματος για την κωμική καθημερινή σειρά του ALPHA. «Ένα πρωινό είχα γύρισμα με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο και έπρεπε να τσακωθούμε. Φώναζα και ανέβηκε η πίεση μου και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό! Έλεγα, ρε συ, τι δουλειά είναι αυτή που κάνουμε! Ξυπνάμε το πρωί και πάμε και συγχυζόμαστε. Στ’ αλήθεια μου ανέβηκε η πίεση από την συναισθηματική αυτή μεταβολή».

Αφοπλιστικά ειλικρινής, σε κάθε περίπτωση, ο Χάρης Γρηγορόπουλος!