Πρόσωπο – έκπληξη στην παρουσίαση για το Big Brother 2;

Big Brother

Ποια παρουσιάστρια σκέφτονται οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ για το Big Brother 2;

Τι κι αν ακόμα το Big Brother βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον τελικό να έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Δεκεμβρίου, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ φαίνεται πως προετοιμάζουν ήδη τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο δεύτερος κύκλος του Big Brother δεν θα αργήσει να έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά θα είναι ανανεωμένος σε σχέση με τον τρέχοντα. Τόσο ως προς την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, που δημοσιεύματα θέλουν να απουσιάζει από το Big Brother 2, όσο και προς τον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη.

Έτσι, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ σκέφτονται καθώς φαίνεται σοβαρά το ενδεχόμενο να περάσει ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι στα χέρια της Νάταλι Κακκάβα.

Αν κρίνουμε δε από την καίρια πρόσφατη συμμετοχή για δεύτερη φορά στο live του ριάλιτι, σε κάθε περίπτωση θα είχε ενδιαφέρον η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νάταλι Κάκκαβα κατόρθωσε να αποσπάσει το περασμένο καλοκαίρι τις θερμότερες των κριτικών για τον πρώτο ρόλο που είχε στην παρουσίαση εκπομπής. Αναμένουμε…