Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Είμαι εξοικειωμένος με την ψυχοθεραπεία, είχα περάσει μια κατάθλιψη στα 27 μου»

Προμηθέας Αλειφερόπουλος

"Όταν γεννήθηκε ο γιος μου άρχισα να επαναλαμβάνω συμπεριφορά των δικών μου γονιών χωρίς να το καταλάβω" εξομολογείται ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος ήταν καλεσμένος στις Μαμα-δες με την Τζένη Θεωνά και μίλησε για το μεγάλωμα του γιου του και τη ψυχοθεραπεία που έχει κάνει ο ίδιος.

«Επειδή ήταν πίσω στα λεπτοκινητικά του κάναμε εργοθεραπεία, τον βοήθησε πολύ στο “έχω δουλειά στο σπίτι”. Στην αρχή κουνιόταν και φέτος τα κάνει τρομερά, είναι εξοικειωμένος με το κάνω δουλειά στο σπίτι. Δεν πηγαίνουμε με το ένστικτό μας. Είμαι εξοικειωμένος με την ψυχοθεραπεία γιατί είχα περάσει μια κατάθλιψη στα 27 μου. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου άρχισα να επαναλαμβάνω συμπεριφορά των δικών μου γονιών χωρίς να το καταλάβω. Και είπα ότι πρέπει να δουλέψω. Ξεκίνησα να το εντοπίσω από μία συνέχεια με την επικοινωνία μου με τον Ορφέα» ανέφερε ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

«Δεν καταλάβαινα γιατί το ένιωθε σαν μάλωμα. Πήρα μια δεύτερη μεγάλη δόση ψυχοθεραπείας. Αρχίζεις να τα παρατηρείς καλύτερα και όσο μεγαλώνει τα συζητάω μαζί του. Του λέω πράγματα ότι γίνομαι γιατί έτσι έμαθα. Και μου λέει “αν το κάνεις σε μένα, θα το κάνω και εγώ στο παιδί μου» πρόσθεσε ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.