Πρωινό: Τίτλοι τέλους στη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου!

Η αποκάλυψη για τους λόγους του χωρισμού της!

Το τελευταίο διάστημα οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου γύρω από την προσωπική της ζωή άρχισαν να ενισχύουν τις φήμες πως δεν είναι πλέον μαζί με τον σύντροφο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ρεπορτάζ της παρέας του Πρωινού το επιβεβαίωσε… «Η τελευταία εξέλιξη που τη λέμε αποκλειστικά είναι πως η Κατερίνα μετακόμισε από το σπίτι που έμενε με τον Σταθοκωστόπουλο. Μέναν στο νότια προάστια και μένει σε ένα διαμέρισμα δικό της.» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καινούργιου δεν ήταν καλεσμένη στο γάμο της αδελφής του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στη Βενετία. «Δεν την ήθελαν την Κατερίνα διότι θεώρησαν ότι είναι άνθρωπος των media και δεν ήθελαν στον γάμο αυτών να υπάρχουν άνθρωποι των media.»

«Την ώρα που γινόταν ο γάμος η Κατερίνα έρτωγε σε γνωστό εστιατόριο των νοτιών προαστίων με μεγάλη παρέα και ήταν και ένας εφοπλιστής στην παρέα.» συνέχισε το ρεπορτάζ ο Γιώργος Λιάγκας, «Είχαν χωρίσει μάλλον παιδιά και δεν την πήρε μαζί του».

«Την Παρασκευή χωρίσαν οριστικά» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη ενώ η Μαρία Ηλιάκη που είχε ζήσει από την αρχή τη σχέση αυτή ανέφερε πως «Η Αφροδίτη, η κοπέλα που παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο, ήταν η κοπέλα που σύστησε την Κατερίνα στον Βασίλη. Αυτή τους τα έφτιαξε. Έτσι όπως μας τα παρουσιάζει τώρα η Σάσα, μήπως έχει συμβεί κάτι με την οικογένεια.»

Η Σάσα Σταμάτη κατέληξε πως «Η Κατερίνα προφανώς περίμενε να δει αν ο Βασίλης θα πάει στο γάμο μόνος του. Ο Βασίλης πήγε και τέλος τα πράγματα και χωρίσανε.»

https://www.youtube.com/embed/J-g2gK0lWGI