Πρωινό: Απάντησαν σε Εύη Ιωαννίδου! «Όταν είδα το τρέιλερ του Γρηγόρη μου κόπηκαν τα ήπατα…»

Εύη Ιωαννίδου

«Επειδή είμαι πολύ παλιά καραβάνα στη δουλειά, όλο αυτό γίνεται χάρη δημοσιότητας».

Η Εύη Ιωαννίδου το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συνέχισε την μικρή της κόντρα με την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Άρη Καβατζίκη. Οι δυο δημοσιογράφοι απάντησαν μέσα από το Πρωινό στην πρώην παίκτρια του GNTM για όσα ειπώθηκαν και ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν κάποιο προσωπικό θέμα εναντίον της και πως όλο αυτό δεν ωφελεί την τηλεοπτική της εικόνα. Φυσικά οι ατάκες προς εκείνη δεν έλειψαν ακόμα και από τη Φαίη Σκορδά…

Άρης Καβατζίκης: «Σου λέει κάτσε να τελειώσω πρώτα με τον ΑΝΤ1 πριν πάω στα άλλα κανάλια, να πάω μια βόλτα και από τον Γρηγόρη.»

Φαίη Σκορδά: «Εγώ στην εκπομπή σχετικά με αυτά που συζητούσαμε σχετικά  με την Εύη Ιωαννίδου από θέση είχα πάρει ουσιαστικά το μέρος της. Όταν  είχε έρθει όμως και ήθελε να πει κάποια πράγματα σε εσάς, εγώ για να στηρίξω τους ανθρώπους τους δικούς μου έπρεπε να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Το ότι το συνεχίζει όμως τώρα, φτάνει κούρασε.»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Επειδή και την προηγούμενη φορά που είχε έρθει η κυρία Ιωαννίδου είχε πει κάτι για την κουζίνα, δεν ήμουν καν στην κουζίνα, είχα φύγει. Καταρχάς όλο αυτό με την κουζίνα είναι ένα αστείο το οποίο παρατράβηξε. Το τράβηξε η Εύη Ιωαννίδου, εγώ δεν της απάντησα τότε, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία γενικότερα στη δουλειά μου, αλλά να ξεκαθαρίσω κάτι, καταρχάς δεν είναι θέμα αντιπάθειας. Η αντιπάθεια είναι μια πολύ βαριά κουβέντα και αφορά μια προσωπική σχέση. Δηλαδή να αντιπαθήσεις κάποιον άνθρωπο που γνωρίζεις σε προσωπικό επίπεδο. Εμένα η δική μου αντίδραση και παραμένω σταθερή στην άποψη μου, είναι ότι από αυτά που είχα δει να γίνονται μέσα στο GNTM και να λέγονται από την κυρία Ιωαννίδου, δεν με ενδιαφέρει ούτε να συζητήσουμε, ούτε να κάνουμε συνεντεύξεις, ούτε τίποτα. Με βάση την τηλεοπτική εικόνα θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος. Κι ούτε η κυρία Ιωαννίδου θα χάσει αν δεν μιλήσει μαζί μου κι εγώ σίγουρα γιατί επιλέγω στη δουλειά μου και έχω αυτή την πολυτέλεια και το δικαίωμα να κρίνω και να αποφασίζω με ποιον θα μιλήσω και δημόσια και ιδιωτικά. Από εκεί και πέρα όταν περιφέρεις μια φράση από συνέντευξη σε συνέντευξη, από εκπομπή σε εκπομπή, επειδή είμαι πολύ παλιά καραβάνα στη δουλειά, όλο αυτό γίνεται χάρη δημοσιότητας. Εμένα αυτό το παιχνίδι δεν μου αρέσει να το παίζω. Βάζω τελεία, παύλα, παράγραφο και πάμε παρακάτω.»

Άρης Καβατζίκης: «Κι εγώ θέλω να πω στην Εύη ότι δεν θα πάω να τη ρωτήσω προσωπικά, γιατί θα της δώσω ακόμα ένα βήμα και το βήμα που της δίνεται, δεν της κάνει καλό. Επειδή βήμα της δόθηκε στον ΑΝΤ1 ήδη δύο φορές, ήδη στο STAR όπου προβαλλόταν το GNTM έχει δώσει άπειρες συνεντεύξεις, δίνει και στα περιοδικά και φωτογραφίζεται, εγώ θα της κάνω ένα καλό και δεν θα της δώσω βήμα να μιλήσει. Μου είπες κι εσύ ότι θέλει να γίνει top model. Ας γίνει top model και ας σταματήσει να πηγαίνει σε εκπομπές και να σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις, γιατί τα top models κάνουν πασαρέλες και φωτογραφήσεις. Είναι πολύ καλό ότι δίνει τόσες συνεντεύξεις. Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με την Εύη, αλλά θίγουμε ένα κοινωνικό φαινόμενο. Δηλαδή αυτά τα παιδιά ας σταματήσουν να μιλούν. Ας κάνουν ένα book με δύο ωραίους φωτογράφους και να αρχίσει να κυνηγάει τα πρακτορεία μοντέλων για να κάνει την καριέρα που θέλει. Γιατί έτσι χτίζονται οι καριέρες, όχι με το να μιλάει στις εκπομπές.

Να πω και στην Μέγκυ Ντρίο και στην Εύη Ιωαννίδου να μην έχουν αγωνία πάνω από το τηλέφωνο, η Vogue δεν θα τις καλέσει, έχω μάθει εγώ μέσα από τη Vogue. Η αλήθεια είναι ότι χθες, προχθές όταν είδα το τρέιλερ του Γρηγόρη να παίζει, μου κόπηκαν λίγο τα ήπατα και λέω έχε γούστο τώρα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!