Πρώην παίκτρια του MasterChef δέχτηκε επίθεση στο δρόμο! Τη χτύπησαν στο πρόσωπο…

MasterChef

“Κόκαλο” έμεινε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα άκουσα…

Η Γωγώ Δελογιάννη, η πρώην παίκτρια του MasterChef, έκανε μια απίστευτη καταγγελία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Όπως αποκάλυψε η ίδια στην ανάρτησή της, δέχθηκε επίθεση από έναν άντρα στο δρόμο, ο οποίος τη χαστούκισε και την έβρισε χυδαία. Η Γωγώ, μάλιστα, εκτός από την ανάρτηση που έκανε, μίλησε και στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, με την Κατερίνα Καινούργιου να μένει άφωνη με όσα άκουσε.

Η ανάρτηση που έκανε η Γωγώ Δελογιάννη…

«Σήμερα μου συνέβη κάτι που δεν έχω λόγια να το χαρακτηρίσω. Ενώ οδηγούσα στον Κεραμεικό χρειάστηκε να κάνω όπισθεν, επειδή φορτηγό, μπροστά μου, είχε κολλήσει μεταξύ σταθμευμένων. Πίσω μου είχα μηχανάκι, με οδηγό περίπου στα 65, το οποίο άρχισε να μου κορνάρει επίμονα πιστεύοντας ότι δεν τον έχω δει. Σταματάω, του λέω «καλά καλέ, σε είδα» κι έρχεται στο παράθυρο μου λέγοντάς μου «εγώ, μωρή χοντρή, βλέπω ότι πας πίσω τόση ώρα. Πού το ξέρω ότι με είδες, ε;».

Του απαντάω κάτι τύπου «Καλά, καλά, φύγε τώρα, εντάξει» και τεντώνοντας το χέρι του να με χτυπήσει μου απαντάει «ποιος να φύγει μωρή καρ…α;» του λέω «εσύ και μην τολμήσεις να με ακουμπήσεις γιατί θα σου κόψω το χέρι». Τότε μου τραβάει σφαλιάρα μέσα στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζοντας «Όλες οι καρ…ες με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους, καρ…α γαμ…νη που θα μου πεις να φύγω».

Εκείνη τη στιγμή, κύριος από μπροστινό συνεργείο έργων ύδρευσης λέει του τύπου να φύγει και ένας άλλος, που έμοιαζε το αφεντικό των εργατών, του φωνάζει «άστους να κάνουν ό,τι θέλουν, εμείς εδώ τη δουλειά μας».

Δύο κύριοι έρχονται στο παράθυρο μου, όπου είναι κολλημένος ο τύπος με το χέρι του σε στάση έτοιμη να ρίξει επόμενη σφαλιάρα, του ζητάνε να φύγει και να μη με πειράξει, τους απαντάει ότι γέμισαν οι δρόμοι καρ…ες κι ότι θα κάνει ό,τι θέλει και θα τους φτιάξει κι αυτούς.

Εγώ φεύγω, παρκάρω το αυτοκίνητο μου 3 μέτρα πιο κει και συνεχίζω τις δουλειές μου ενώ ο τύπος με το μηχανάκι απειλεί να γα…ει κι εμένα και τον κύριο που του ζήτησε να φύγει. Μας απειλεί ότι θα μας βάλει φυλακή, παίρνω την πινακίδα του, παίρνω τον κύριο που με βοήθησε πιο κει και, κάνοντας ασκήσεις ψυχραιμίας, του λέω να τον αφήσουμε να φύγει.

Απευθύνθηκα στην αστυνομία, μου υποσχέθηκαν ότι με την πινακίδα του θα τον βρουν και θα τον συλλάβουν με την αυτόφωρη διαδικασία. Αυτό μπορεί και να μη γίνει ποτέ, γιατί κάποιος κρίκος της αλυσίδας μπορεί να βαρεθεί ή να αδιαφορήσει.

Και θέλω πολύ αυτό το κείμενο να φτάσει στα παιδιά και στα εγγόνια του και στους φίλους του και στους συγγενείς του για να ξέρουν ότι ο τύπος είναι ένας άξεστος, τελευταίος μισογύνης και ότι το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν σκέφτηκα να τον φτύσω στη μούρη. Για τα σκατά που ξεστόμισε και για όλους όσοι αύριο μπορεί να είναι στη θέση μου», έγραψε η Γωγώ Δελογιάννη.

Δείτε όσα είπε η Γωγώ Δελογιάννη στην εκπομπή “Ευτυχείτε”…

Βέτα Μπετίνη: Συγκινημένη η κόρη της μίλησε στο “Μαζί σου”! «Είναι μέσα μου, δεν πρόκειται να φύγει…»