Πρώην παίκτης του Survivor: «Είπα κατευθείαν όχι στην πρόταση για το Nomads, γιατί…»

Nomads

«Το ότι πήραν παιδιά από το Survivor στο Nomads ήταν επιθετική κίνηση του ΑΝΤ1».

Ο Πάνος Αργιανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ooh la la και ξεκαθάρισε στην Σάσα Σταμάτη πως ο ίδιος δεν ζήτησε καμιά εκπομπή από τον ΑΝΤ1, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν διαπραγματεύτηκε την συμμετοχή του στο Nomads, αλλά είπε κατευθείαν «όχι» στην πρόταση που του έγινε.

«Με πήραν τηλέφωνο να πάω στο Nomads. Δεν πήγα γιατί νομίζω ότι το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις. Νομίζω ότι ο ΣΚΑΙ μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ, οπότε νομίζω δε θα το έκανα να μπω στη διαδικασία να πάω κάπου απέναντι. Είναι ένα ίδιο τηλεοπτικό προϊόν. Νομίζω ότι πρέπει να τιμούνται κάποια πράγματα.

Το Nomads νομίζω ότι είναι τελείως διαφορετικό σε πολλά πράγματα σε σχέση με το Survivor, παρόλο που λένε ότι είναι το ίδιο. Γιατί το έχω μελετήσει πάρα πολύ αυτό το είδος ριάλιτι. Οπότε αγωνιστικά είναι διαφορετικό. Είναι ένα προϊόν πολύ ωραίο, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνουν κάποιες κινήσεις πολύ διαφορετικές για να πάει ακόμα καλύτερα. Νομίζω ότι στην επιλογή των προσώπων παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο τρόπος με τον οποίο τους βάζεις μέσα σε μία εβδομάδα. Υπάρχουν κάποιες κρυφές ασυλίες, κάποια κολπάκια που δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει οι παραγωγές ούτε του Survivor, ούτε του Nomads.

Το ότι πήραν παιδιά από το Survivor στο Nomads ήταν επιθετική κίνηση του ΑΝΤ1, νομίζω ότι ρίσκαρε πολύ. Θεωρώ ότι αυτό μείωνε λίγο την αίγλη του ΑΝΤ1. Δηλαδή, δεν μου άρεσε σαν κίνηση. Ωστόσο, επειδή ζούμε σε εποχές που η τηλεόραση δεν είναι στα καλύτερα της, τέτοιες κινήσεις είναι επιθετικές, αλλά για εμένα όχι ποιοτικές. Ξέρεις ότι ο ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια είναι ένας σταθμός που πάντα ακολουθεί. Ενώ έχει πολύ καλά πρόσωπα και project πάντα ακολουθεί, κι αυτό που μου λείπει είναι ότι έπρεπε πάντα να είναι μπροστά.

Καταρχήν εγώ με το που μου έκαναν την πρόταση για το Nomads, είπα κατευθείαν όχι, οπότε δεν μπορούν να πουν ότι ζήτησα εκπομπή. Κάναμε μια συζήτηση για το Nomads και τους είπα κατευθείαν ότι δεν θέλω να πάω και καπάκι μετά συζητήσαμε κάποια άλλα πράγματα, τους είπα κάποιες ιδέες για το Nomads, τους είπα και για άλλα projects και εκεί έμεινε η συζήτηση», ανέφερε ο Πάνος Αργιανίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!