Πρώην παίκτης του Survivor: «Δεν θα πήγαινα στο Nomads! Το είδα και μου φάνηκε…»

Nomads

«Όταν όλη τη μέρα παλεύεις για την επιβίωση σου...»

Ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Θεοδώρου δήλωσε στο Ooh la la και στο Δημήτρη Μηλιόγλου πως ίδιος δεν θα δεχόταν να πάει στο Nomads, σε ένα άλλο παιχνίδι επιβίωσης λίγους μήνες μετά την εμφάνιση τους στο Survivor, αν και συμπαίκτες του το τόλμησαν.

«Το είδα και μου φάνηκε λίγο περίεργο. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα. Το να φύγω από ένα παιχνίδι και να πάω σε ένα άλλο παιχνίδι μέσα σε τρεις – τέσσερις μήνες. Θα πήγαινα όταν θα γίνει κάποια στιγμή το All Star Survivor στην Ελλάδα που θεωρώ ότι είναι το γνήσιο παιχνίδι. Δεν ξέρω πότε θα γίνει με τους επίλεκτους. Νομίζω ότι θα το περιμένει και όλος ο κόσμος που μας έχει αγαπήσει», απάντησε ο Πάνος Θεοδώρου, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο κομμάτι της σεξουαλικής επιθυμίας τον καιρό που βρισκόταν στο παιχνίδι…

«Όταν όλη τη μέρα παλεύεις για την επιβίωση σου, το κομμάτι το σεξουαλικό δεν σου λείπει τόσο. Δεν χτύπησε το κουδουνάκι και μάλιστα συζητούσα με τα παιδιά και λέγαμε: «Λες να βγούμε και το κουδουνάκι να μείνει όπως είναι;». Όταν ζεις με κάποιους ανθρώπους σε παραλία, δεν πλένεσαι, κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Σε εμάς δεν μύριζε κανένας και οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι δεν τρως τοξίνες.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!