Πρώην παίκτης του Master Chef καρφώνει Μπέλλο και Μπέη – «Δεν τους ταιριάζει, δεν είναι τηλεοπτικοί»

Master Chef

Ποια είναι η άποψή του για το Master Chef αλλά και για τα νέα βήματα των συμπαικτών του;

Στην κάμερα του Ευτυχείτε έδωσε συνέντευξη ο πρώην παίκτης του Master Chef Κωνσταντίνος Γατόπουλος. Ο ίδιος μίλησε για τις ευκαιρίες που δεν ήρθαν μετά την συμμετοχή του στο μαγειρικό ριάλιτι ενώ

«Είμαι πολύ καλά, αν και δεν ήρθαν οι ευκαιρίες που περίμενα. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν θα έρθει καμία καλή πρόταση όπως αυτή που περιμένεις ή όπως σε ποτίζουν ότι θα έρθει. Είπα Κωνσταντίνε ξύπνα, είναι όλα παραμύθια. Περίμενα σίγουρα τέσσερις μήνες από τον ουρανό να έρθει.»

Για το αν θα έβλεπε τον εαυτό του στο GNTM και στις Άγριες Μέλισσες ανέφερε: «Φυσιογνωμικά θα ταίριαζα. Βλέπουμε ότι πολλοί ασχολούνται με την υποκριτική ενώ δεν έχουν τελειώσει υποκριτική. Δεν υπάρχει λόγος να ξεφτιλίσεις ότι έχεις κάνει για να πεις ότι έχω κάνει αυτό. Τώρα για το δεύτερο σκέλος του GNTM θα μπορούσα να το κάνω γιατί έχω ασχοληθεί λίγο με το μόντελιγνκ αλλά όχι στο καπάκι.»

«Το Master Chef κάποιες φορές ήταν περισσότερο ριάλιτι παρά μαγειρική. Αν μπούνε οι νέοι παίκτες και δούνε τι έκαναν οι προηγούμενοι παίκτες θα είναι πάλι ριάλιτι.»

Για τα τηλεοπτικά βήματα συμπαικτών του είπε: «Της Κατερίνας Λένη της ταιριάζει πιο πολύ. Στον Δημήτρη και στην Μαρία δεν νομίζω ότι ταιριάζει τόσο πολύ και με τον καιρό θα φανεί έντονα. Να βγω ψεύτης; Δεν είναι τηλεοπτικοί.