Πρώην παίκτης “αδειάζει” την παραγωγή του MasterChef! «Τον Μανώλη τον “έσπρωξαν” πολύ..»

MasterChef

"Για μένα δεν είναι νικητής ο Μανώλης, για μένα ο πραγματικός νικητής είναι ο Χρήστος"

Για την ανάδειξη του Μανώλη Σαρρή ως νικητή του MasterChef, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Αλέξανδρος Κασκούτας. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού αποκάλυψε ότι γνώριζε από την αρχή το τελικό αποτέλεσμα του ριάλιτι μαγειρικής.

«Ήταν διαίσθηση, αλλά και απ’ όσα ακουγόντουσαν γενικώς απ’ όλους τους παίκτες.  Όλοι οι παίκτες έλεγαν ότι ο Μανώλης θα φτάσει μέχρι το τελικό και θα κερδίσει. Εγώ ήμουν σίγουρος για τον Μανώλη, παρόλο που έλεγαν ότι η Σπυριδούλα θα είναι η επομένη Ελληνίδα MasterChef. Τον Μανώλη, τον «έσπρωξαν» από την παράγωγη.»

Ο Αλέξανδρος Κασκούτας αναφέρθηκε επίσης στο κατά πόσο το MasterChef, μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες και ποιος είναι ο πραγματικός νικητής του παιχνιδιού.

«Το MasterChef είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Η τηλεόραση μπορεί να σου κάνει καλό, αλλά μπορεί να σου κάνει και κακό. Υπάρχουν κάποιες φράσεις όπου ο άλλος μπορεί να πιαστεί και να σε κάνει ρεζίλι.  Για μένα δεν είναι νικητής ο Μανώλης, για μένα ο πραγματικός νικητής είναι ο Χρήστος. Δεν πιστεύω ότι ο Χρήστος ήταν χειρότερος μάγειρας από την Σπυριδούλα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!