Πρώην ακριβοπληρωμένο μοντέλο, σήμερα κυκλοφορεί άστεγη και κοιμάται μπροστά από τράπεζες για να μην παγώσει!

άστεγη

Πλήρωνε εκείνη όλα τα έξοδα της οικογένειας και τελικά ο σύζυγος της, φεύγοντας, την άφησε μόνο με μια αλλαξιά ρούχα!

H Ναστάζια Ουρμπάνο ήταν top model τη δεκαετία του ’80 και έβγαζε 1 εκ. ευρώ ετησίως, δουλεύοντας μόνο μερικές ημέρες. Ζούσε μια ζωή, την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν μόνο να ονειρευτούν. Στα 20 της απολάμβανε ήδη την επιτυχία της, ήταν το πρόσωπο του Yves Saint Laurent και έκανε παρέα με την αφρόκρεμα του Hollywood. Σήμερα, στα 57 της, είναι άστεγη, κοιμάται έξω από τράπεζες στην Ισπανία, στην προσπάθειά της να μην παγώσει από το κρύο και ζητά βοήθεια από τους περαστικούς.

Η αρχή του τέλους για εκείνη έγινε όταν γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της. Πλήρωνε εκείνη για το ακριβό lifestyle της οικογένειας και τελικά ο σύζυγος, φεύγοντας, την άφησε μόνο με μια αλλαξιά ρούχα! «Πλήρωνε για τα πάντα με τα χρήματά μου. Μόνο δύο μέρες μετά τη γνωριμία μας, ήθελε να του αγοράσω μια BMW και εγώ, σαν ανόητη, το έκανα. Ήμουν ερωτευμένη», λέει η ίδια.

Το πρώην τοπ μόντελ, που πάσχει από κατάθλιψη, έχει εκδιωχθεί από μια σειρά σπιτιών επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει το ενοίκιο. «Θέλω να ζήσω, όχι μόνο να επιβιώσω. Έχω κουραστεί να επιβιώνω, ζητώντας χρήματα. Οι άνθρωποι φεύγουν από κοντά μου και αυτό δεν με εκπλήσσει. Θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν καλά. Θέλω να ανακάμψω ως άτομο και να είμαι εντάξει, ώστε να μπορούν να είναι περήφανα για μένα», εξομολογείται στη Daily Mail

Η Nαστάζια ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα στη Βαρκελώνη, συνεργαζόταν με κορυφαίες μάρκες όπως η Revlon και ο Yves Saint Laurent, ζούσε σαν βασίλισσα. Όταν έμαθαν για την άθλια κατάσταση της, μια ομάδα πρώην συναδέλφων της αποφάσισαν να κάνουν ό,τι μπορούν για να την βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Τάσου Τεργιάκη από την εκπομπή Ελένη:

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…