Πρόδρομος Καθηνιώτης: «Μου έγινε πρόταση για το Asia Express, θα πηγαίναμε με τον Τσάκα»

Πρόδρομος Καθηνιώτης

Τι κάνει σήμερα ο φιναλίστ του Big Brother 1, Πρόδρομος Καθηνιώτης;

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother 1, το πρώτο reality show στην ελληνική τηλεόραση που προβλήθηκε από το ΑΝΤ1 το 2001.

Ο 54χρονος σήμερα Σκοπελίτης, μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και τον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Μπαρτζώκα για τη ζωή του σήμερα, την οικογένεια που έχει φτιάξει αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί πρόσφατα.

«Λόγω της οικονομικής κρίσης το 2010, τότε που ανοίξαμε και το μαγαζί, έδωσα περισσότερη βάση σε αυτό. Όταν αποχωρίζεσαι τα φώτα της δημοσιότητας και φεύγεις και από την Αθήνα, σ’ αφήνει και αυτό λίγο πίσω.

Ήταν δύσκολο τα πρώτα χρόνια, μετά το συνήθισα, γιατί ο τόπος μου είναι κάτι γνώριμο. Το τραγούδι μου λείπει, όχι η ζωή στην Αθήνα», δηλώνει ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

«Μου έγινε πέρυσι μια πρόταση για το Asia Express, αλλά επειδή τα γυρίσματα ήταν μέσα στο διάστημα που ανοίγω και το μαγαζί, δεν είχα ελεύθερο χρόνο και δεν μπορούσα να πάω», αποκαλύπτει στη συνέχεια, σημειώνοντας ότι, εάν τελικά δεχόταν, θα πήγαινε μαζί με τον νικητή του Big Brother, Τσάκα (Γιώργο Τριανταφυλλίδη).

Τι κάνει πλέον σήμερα ο Πρόδρομος Καθηνιώτης; Ο ίδιος αναφέρει:

«Είμαι 10 χρόνια παντρεμένος και η ζωή μου είναι πολύ ωραία. Έχουμε και δύο εγγόνια τα οποία όταν με φωνάζουν παππού είναι περίεργο. Και το αγοράκι και το κοριτσάκι είναι πολύ ζωηρά, ειδικά ο μικρός Πρόδρομος είναι σίφουνας. Έχω δύο κόρες από τον πρώτο γάμο της γυναίκας μου οι οποίες έχουν τα δύο παιδιά και εμείς είμαστε οι τρελοί παππούδες».