Πρόδρομος Καθηνιώτης – Γιώργος Τσάκας: Γιατί δεν έγιναν ποτέ κουμπάροι;

Πρόδρομος Καθηνιώτης

Οι δύο πρώην κολλητοί έχουν σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να επικοινωνούν. Απίστευτη απάντηση του Πρόδρομου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης και ο Γιώργος Τσάκας ήταν οι φιναλίστ του ιστορικού πρώτου Big Brother, το οποίο έσπασε όλα τα κοντέρ της τηλεθέασης. Οι δυο τους ήταν φίλοι κολλητοί για πολλά χρόνια και μάλιστα αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον κουμπάρο. Στην πορεία, όμως, τα πράγματα άλλαξαν…

[dfp_ads id=236982]

Καλεσμένος στο The 2night Show, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης απάντησε στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς είναι ο Γιώργος Τσάκας σήμερα: «Δεν έχω ιδέα! Έχω πολλά χρόνια να του μιλήσω. Με παίρνουν τηλέφωνο από το χωριό του και από τη Βέροια τα φιλαράκια του και μου λένε τα νέα του. Είναι στη Γερμανία και μου λένε ότι είναι πολύ καλά».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί φίλοι, μιλάγαμε μέχρι το 2010 – 11. Μετά, κάποια στιγμή κι εγώ και αυτός το ψιλοαφήσαμε λίγο. Έχει παντρευτεί. Κουμπάροι δεν γίναμε ποτέ. Στον γάμο μου ήταν μια πολύ καλή στιγμή για να ξαναβρεθούμε, αλλά εγώ παντρεύτηκα μια άλλη γυναίκα, δεν παντρεύτηκα τη γυναίκα που μου γνώρισε ο Τσάκας. Άλλαξα και κουμπάρο κατευθείαν»!