Πρόδρομος Καθηνιώτης: Έγινε παππούς και επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά από 22 χρόνια

Πρόδρομος Καθηνιώτης

"Δεν έχουμε πλέον πολλές επαφές με τον Τσάκα. Έγινα παππούς από τις θετές μου κόρες", εξομολογείται ο φιναλίστ του Big Brother.

Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δεν επιτρέπεται» δια χειρός Ματθαίου Γιαννούλη κυκλοφορεί ο Πρόδρομος Καθηνιώτης και με αυτή την αφορμή ο φιναλίστ του Big Brother 1 μιλά στην κάμερα του Super Κατερίνα. Ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τον συμπαίκτη του, Γιώργο Τριανταφυλλίδη (Τσάκα), και τι μεσολάβησε στα χρόνια της απουσίας του;

«Η απόφαση δεν ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Πήγα στο στούντιο και ήταν το μπατζανάκι μου εδώ, ο Ματθαίος Γιαννούλης. Μου λέει: κάτσε να ακούσεις ένα τραγουδάκι. Το ακούω και του λέω: τέλειο, μπορώ να κάνω μια δοκιμή; Το δοκίμασα 2-3 φορές και λέω: γιατί να μην το ξανακάνω;», δηλώνει ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

«Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα peak με τις εμφανίσεις μου στην τηλεόραση και στα μαγαζιά. Από κει ξεκίνησε να πέφτει το θέμα και λόγω κρίσης. Γύρισα λίγο στη Σκόπελο και επειδή πήγαινε πολύ καλά το μαγαζί, έμεινα εκεί 10-12 χρόνια», περιγράφει στην κάμερα του Alpha ο φιναλίστ του Big Brother.

«Δεν έχουμε πολλές επαφές πλέον με τον Γιώργο. Ίσα-ίσα λέμε ένα γεια στο Facebook και στα social. Έχει πάει στη Γερμανία ο Γιώργος», απαντά ο Πρόδρομος Καθηνιώτης σε σχετική ερώτηση.

«Gossip τώρα κίτρινο; Στα δικά μας χρόνια τα αμιγώς μεσημεριανά ήταν… ΑΕΚάρα (κατακίτρινα)», σχολιάζει ο Πρόδρομος Καθηνιώτης για το επίπεδο των ψυχαγωγικών εκπομπών σήμερα.