Προδότες – Την «έλιωσε» με την εξομολόγηση του: «Μετάνιωσα για πάρα πολλά»

Προδότες

"Με το που μου λέει πως δεν είμαι προδότης νιώθω και μια αηδία για τον εαυτό μου..."

Με όλους τους Πιστούς και τους Προδότες… εν ζωή ήρθε το νέο επεισόδιο του παιχνιδιού στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το βράδυ της Πέμπτης. Κάτι που συνέβη μιας και οι προδότες αποφάσισαν να στρατολογήσουν ακόμα έναν παίκτη παρά να δολοφονήσουν κάποιον στη διάρκεια της νύχτας.

Έτσι, μόλις αποχώρησαν οι παίκτες από την αίθουσα του πρωινού, ο Προδότης Κωνσταντίνος θέλησε να μιλήσει για λίγο πιο προσωπικά με την Πιστή Γωγώ. «Αυτό που έκανες εχθές δεν μου άρεσε. Η αντίδραση που είχες και μου μίλησες έτσι. Δύο άγχη έχω κάθε μέρα. Το πρώτο είναι ότι μπορεί να φύγω από ψηφοφορία και το δεύτερο είναι αν θα έρθεις το πρωί εσύ. Ήθελα να στο πω και κράτα ότι στάση θέλεις απέναντι μου».

«Μπορώ να σε πάρω μια αγκαλιά και κάνε ότι θέλεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος… λιώνοντας, κυριολεκτικά, την όμορφη συμπαίκτρια του. «Μετάνιωσα για πάρα πολλά που είπα χθες στον Κωνσταντίνο. Δεν πίστευα ότι ο Κωνσταντίνος έχει κάθε μέρα άγχος για το αν θα έρθω στην έπαυλη ή όχι. Και εγώ θέλω να τον βλέπω μέσα στην έπαυλη αλλά μου άρεσε πάρα πολύ όλο αυτό που άκουσα» εξομολογήθηκε η Γωγώ μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού του ΑΝΤ1, Προδότες».

«Είπα πολλά χθες. Ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη και μπορούσα να πω παραπάνω πράγματα, για αυτό και δεν ερχόμουν να σου μιλήσω. Γιατί θα έλεγα πάρα πολλά που δεν τα εννοώ. Όπως και δεν πιστεύω ότι είσαι προδότης» τόνισε η παίκτρια και απευθείας στον Κωνσταντίνο για να συμπληρώσει εκείνος πως «μα δεν είμαι προδότης».

«Με το που μου λέει πως δεν είμαι προδότης νιώθω μέσα μου μια χαρά για το παιχνίδι αλλά και μια αηδία για τον εαυτό μου και για τον τρόπο που συμπεριφέρομαι σε ένα άτομο που εκτίμησα μέσα στο σπίτι και που σίγουρα με εκτιμάει. Ελπίζω να μην έρθει εκείνη η στιγμή να με υποπτευθεί και να δημιουργηθεί το χάος μεταξύ μας» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος, λίγο αργότερα, στην κάμερα του παιχνιδιού στρατηγικής.