Προδότες: Την έφαγε η μαρμάγκα και οι πιστοί ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς

Προδότες

Πέτυχαν διάνα σε αυτή την ψηφοφορία για τους Προδότες!

Προδότες και Πιστοί έσμιξαν εκ νέου, το βράδυ της Πέμπτης, στην στρογγυλή τράπεζα με συντονιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου. Εκεί δηλαδή όπου και έμελλε να… κλάψουν ακόμα έναν παίκτη από το παιχνίδι στρατηγικής του ΑΝΤ1.

Ύστερα από μια ακόμα αναζήτηση των λεπτομερειών ώστε να κατορθώσουν οι πιστοί να ανακαλύψουν κάποιον προδότη, ο παρουσιαστής των «Προδοτών» έδωσε την ευκαιρία στους εναπομείναντες παίκτες να ψηφίσουν εκείνο ή εκείνη που θεωρεί ότι τους… προδίδει κάθε νύχτα στο Κονκλάβιο.

Τις περισσότερες ψήφους απέσπασε, προς μεγάλη έκπληξη της ίδιας, η Μαρίνα. Η παίκτρια συγκέντρωσε 9 ψήφους και κλήθηκε από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να αποκαλύψει την ταυτότητα της.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτές τις επτά μέρες, ήταν απίθανες και θεωρώ ότι έχω κάνει φίλους ανάμεσα σας. Θα σας δω εκεί έξω, καλή συνέχεια, τα πάτε πάρα πολύ καλά…Προδότης» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα για να ξεσπάσουν άπαντες σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στην έπαυλη.

«Απίστευτη ηθοποιός! Επαγγελματίας προδότης, επαγγελματίας» τόνισε, μεταξύ άλλων, η 27χρονη Αναστασία που ήταν η επόμενη με τις περισσότερες ψήφους στην κάμερα του παιχνιδιού στρατηγικής του ΑΝΤ1.