Προδότες: Μια ακόμα λάθος επιλογή έδειξε σε έναν πιστό την έξοδο

Προδότες

Ποιον ψήφισαν να αποχωρήσει από τους Προδότες;

Προδότες και πιστοί έσμιξαν εκ νέου το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να υποδεχθούν, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην Στρογγυλή Τράπεζα της έπαυλης. Εκεί δηλαδή όπου θα λάμβανε χώρα μια ακόμα ψηφοφορία αποχώρησης.

Έχοντας δολοφονηθεί, την προηγούμενη νύχτα, η Σία από τους τρεις Προδότες, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν εκείνον ή εκείνην που θεωρούν ότι τους κοροϊδεύει και αντί για πιστός είναι προδότης. Τις περισσότερες ψήφους έλαβαν ο Verone και η Εύα, με τον πρώτο όμως να έχει τις περισσότερες και να πρέπει να αποχωρήσει από την έπαυλη του παιχνιδιού στρατηγικής του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Προδότες», Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τον κάλεσε όμως να αποκαλύψει πρώτα την ταυτότητα του. Κάτι που απογοήτευσε τους περισσότερους από τους παίκτες. «Δεν είμαι προδότης, είμαι πιστός» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Verone για να ανοίξει την πόρτα και να αποχωρήσει μες στη νύχτα από την έπαυλη.

Έτσι, η ομάδα των πιστών έκανε ακόμα μια λάθος επιλογή με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί κι άλλο ενώ οι Προδότες συνεχίζουν ακάθεκτοι το φαρμακερό τους σχέδιο…