Προδότες: Έφυγε… άκλαυτη μες στη νύχτα μετά την θανατική ποινή

Προδότες

Η νέα δολοφονία "πάγωσε" τους πιστούς στους Προδότες.

Με νέο επεισόδιο ήρθαν οι Προδότες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Στο ξεκίνημα του, μάλιστα, 17 διαγωνιζόμενοι έμελλε να ανταμώσουν πρωί πρωί στην έπαυλη.

Ως είθισται, όμως, ένας ή μία θα απουσίαζε μιας και θα είχε… δολοφονηθεί από τους Προδότες, το βράδυ που προηγήθηκε. «Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Σία είναι μια πολύ καλή επιλογή. Την φοβάμαι πάρα πολύ» εξομολογήθηκε ο Γιώργος στους έτερους δύο προδότες στο Κονκλάβιο αποφασίζοντας από κοινού να θέσουν σε εφαρμογή το επόμενο στάδιο του σχεδίου τους.

Στο επόμενο πλάνο, δε, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού στρατηγικής, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης άφησε τον σφραγισμένο φάκελο τον οποίο και παρέλαβε η μελαχρινή παίκτρια πριν την δολοφονία της.

«Θανατική ποινή. Αγαπητή Σία, οι Προδότες διέταξαν την δολοφονία σου» έγραφε το γράμμα που εκείνη διάβασε στην κάμερα του παιχνιδιού.

«Το περίμενα από την μία αλλά από την άλλη ήθελα να κάτσω κι άλλο είναι η αλήθεια. Έπρεπε όμως να με βγάλουν γιατί το ήξεραν ότι θα τους βρω» εξομολογήθηκε, εν συνεχεία, η Σία για να αποχωρήσει νωρίς νωρίς από την έπαυλη και στη συνέχεια οι πιστοί και οι Προδότες να την «κλάψουν» ενώπιων του παρουσιαστή, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.