Προδότες – Δεν άντεξε την αποκάλυψη και ξέσπασε σε αναφιλητά: «Αυτό είναι θράσος»

Προδότες

"Δεν σου είπα ποτέ ψέματα" δήλωσε δακρυσμένος ο Προδότης.

Για τελευταία φορά αντάμωσαν Προδότες και Πιστοί στο παιχνίδι στρατηγικής του ΑΝΤ1, το βράδυ της Παρασκευής., όταν και προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο. Μάλιστα, μια αποκάλυψη έμελλε να σοκάρει την Γωγώ.

Κι αυτό μιας και ο Κωνσταντίνος συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από την έπαυλη. Όταν ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ζήτησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του, εκείνος γνωστοποίησε στους πρώην συμπαίκτες του που ήταν προδότης.

Στο άκουσμα και μόνο αυτό, η Γωγώ ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά. «Δεν το περίμενα αυτό! Αλήθεια, δεν το περίμενα! Μου είπε ψέματα! Πιστεύω ότι με είχε από κοντά για να κάνω αυτό που θέλει. Χαίρομαι πάρα πολύ που έφυγε ένας προδότης αλλά έφυγε ένας προδότης που με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε ότι είναι πιστός» εξομολογήθηκε η όμορφη διαγωνιζόμενη του παιχνιδιού στρατηγικής. «Ήταν για μένα η ασφάλεια μου μέσα στο σπίτι και είχαμε ένα δέσιμο που δεν θα το έχω με κάποιον άλλον».

«Η απόλυτη έννοια του προδότη! Αυτό είναι το παιχνίδι και μερικές φορές σε μερικές στροφές του καταλήγει να γίνει συναισθηματικά σκληρό» υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στους τελευταίους «Προδότες» τη νύχτα της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

«Δεν ξέρω πως τόσο καιρό δεν έβλεπα ότι ο Κωνσταντίνος είναι προδότης. Μέχρι την τελευταία στιγμή με κοιτούσε στα μάτια! Εγώ δεν θα με κοιτούσα στα μάτια, θα ντρεπόμουν, θα κοιτούσα κάτω. Ξέρω ότι είναι ένας ρόλος αλλά μη με κοιτάς στα μάτια. Αυτό είναι θράσος» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Γωγώ για να μιλήσει ο Κωνσταντίνος, γεμάτος δάκρυα, στην κάμερα του παιχνιδιού.

«Συγγνώμη σε όσους δολοφόνησα, σε όσους πλήγωσα στο παιχνίδι, σε όσους μπορεί να πιστεύουν ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου έξω. Δεν είναι αυτός. Ήταν ένας ρόλος πολύ δύσκολος. Γωγώ, να ξέρεις πως ότι σου είπα ήταν αλήθεια. Απέφευγα να σου πω ψέματα. με ρωτούσες αν ήμουν πιστός και απλά σε ρωτούσα αν με υποπτεύεσαι. Δεν σου είπα ποτέ ψέματα επειδή δεν μπορούσα να σου πω ψέματα».